Kos

Halad előre. Nagyon érdekli az élet és sok kérdést feltesz. Úgy érzi, hogy mindig te vagy az érdeklődésének a tárgya. Amikor a Kos beléd szeret, mindent meg akar tudni rólad. Általában nem kell sokat találgatni, hogy mik a szándékai. A vegyes érzelmek azt jelzik hogy nem vagy számára közömbös.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Próbára tesz és piszkál. Ez kicsit zavaró lehet számodra, mert amíg ezzel a módszerrel próbál a Bika elcsábítani, lehet hogy egyszer betelik a pohár. De abban biztos lehetsz, hogy a Bika romantikus úton próbál majd becserkészni, és egy Bika addig vigyáz rád, amíg olyat nem teszel, hogy ne érdemeld meg védelmét.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2022-10-01

Ikrek

Egyértelműen szerelmes beléd. Az Ikrek, ha érzelmekről (vagy bármi másról) van szó, nem tudja titkolni az érzelmeit. A le akar venni a lábadról, azonnal le fog venni. Ha azt gyanítod, hogy egy Ikreknek tetszel, vagy felkeltetted az érdeklődését, valószínűleg jól gyanítod. Ha kap egy minimális pozitív visszajelzést, akkor folytatni fogja a megkezdett utat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: