Rák

Megpróbál nevetni. Továbbra is lelkes, de óvatos. A Rákok érzelmei a leghírhedtebbek a csillagjegyek közül, és bár nagyon szeretné megmutatni érzelmeit, továbbra is óvatos lesz. Gondoskodni szeretnének rólad, nem szeretnék hogy összetörjék a szívedet, de zavarja az is őket, hogy nem tudnak mindig segíteni neked. Amikor egy Rák törődik veled, egyből észreveszed, hogy rendkívül sok időt szeretne veled tölteni. Szeretne a legjobb barátod lenni, és mindent megtesz azért hogy boldog legyél. 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ha eddig ne, akkor most bebizonyíthatja magának, hogy mennyire kitartó, kedves Rák. Ha tegnap belekezdett valami fontosba, akkor ne hagyja, hogy ügyei, vagy rossz természete eltántorítsák álmai megvalósításától. Akkor is folytassa, amit elkezdett, ha úgy tûnik, ma mindenki önt akarja.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

A védelmeződdé válik. Az Oroszlánok hírhedtek az önérzetükről ( vagy legyünk őszinték, az egójukról), tehát mikor egy oroszlán beléd zúg, csak a tiéd és senki másé nem akar lenni. Ha még nem áll azon a ponton, hogy elkötelezze magát, akkor is tudatni fogja másokkal, hogy az övék vagy, pl hangoztatja, hogy milyen boldog veled vagy megölelget nyilvánosan. Szuper karizmatikussá válik, és úgy érzi, hogy nem akar senki mással lenni, csak veled.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Mostanában meglehetõsen hullámozhattak érzelmei, kedves Oroszlán, melyet környezete is igen érzékenyen viselt. Most végre tisztázhatja érzéseit szeretteivel, párjával, vagy azokkal, akiket kétségek között hagyott. Ne féljen kimutatni gyakrabban gondolatait, mert ha eltitkolja õket, környezete is nehezebben fogja megérteni hangulatingadozásait.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-07-15

Szűz

Úgy viselkedik, mintha egyáltalán nem érdekelnéd. A Szüzek furcsák: amikor szeretnek valakit, de még nem tudják, hogy az biztonságos-e, akkor úgy fognak tenni, mintha nem igazán érdekelné őket. Minél furcsább és “hidegebb” egy Szűz, annál biztosabb hogy beléd van esve. Ne aggódj, ez inkább egy póker arc: az idő múlásával tudatni fogja veled, hogy mit érez irántad (még most rettegnek, de majd meg fogják tenni).

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Szûz, Úgy tûnik, ma nem ön lesz az, akire a leginkább figyelnie kell. Valaki másnak környezetében, bizony úgy tûnik, nagyobb figyelemre van most szüksége. Legyen figyelmes, gondoskodó, de ne aggódja túl a dolgokat, s akkor biztosan nem lesz semmi probléma.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: