Mérleg

Döntésképtelenné válik. A Mérleg a csillagjegyek szerelmese, de ők is az egyensúly és a béke irányítói. Mikor szerelembe esnek, óvatosan mérlegelnek minden lehetőséget, mielőtt ténylegesen meglépnék azt (csak azt akarják tudni, hogy megéri-e a fáradságot).

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma meglehetõsen sok felé kell megosztania figyelmét, kedves Mérleg. Még szerencse, hogy ez igencsak jól megy önnek. Ilyenkor érzi igazán elemében magát, amikor mindenki elveszti a fejét, s csak ön látja át a káoszt. Azért, ha úgy érzi, ez már önnek is sok, ne legyen rest segítséget kérni egy hasonlóan elszánt kollégájától.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Rugalmas és territoriális. Annak ellenére, hogy teljesen hidegen játszik, titokban retteg belül, hogy még mindig más emberekre nézel, vagy hogy neked valójában ő nem is tetszik.  A Skorpiókról ismert, hogy rendkívül hűek az emberekhez, akiket szeretnek, tehát a “randevúk” és a “kapcsolat” közötti szakaszban a szörnyen rosszak. Ők a mindent vagy semmi személyiségek megtestesítői.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Skorpió, nem ez lesz az a nap, amikor a legtevékenyebb tud lenni. Sajnos egyéb teendõi feltartják a valódi, nyereséget hozó munkában, ami eléggé dühítheti, de tudja, hogy valamikor ezekre a teendõkre is sort kell keríteni. Legyen hatékony és gondoljon arra, hogy az ügyek intézése sem tart örökké.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Mindent veled akarnak csinálni. Egy beléd esett nyilas fel fog kérni hétvégi kirándulásokra, elvisz olyan helyekre ahol még nem jártál, megpróbál megnevettetni, és így tovább. Csak megpróbálják kideríteni, hogy lehetsz-e partnerük a bűncselekményben, mert egész életük a folyamatos mozgásról szól, menni, menni, menni. Minél többet akarnak megtapasztalni veled, annál inkább érdekled őket.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Talán észre sem veszi, kedves Nyilas, de az utóbbi idõben egy kicsit kevesebb idõt tudott fordítani családjára, amit bizony õk igencsak megéreztek és hiányolják is önt mindennapjaikból. Érdemes lenne egy kicsit elgondolkodnia azon, hogy idõbeosztásának átcsoportosításával hogyan tudna több idõt tölteni szeretteivel.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: