7. Szűz

Hidd el, hogy nem akarsz egy Szűzzel packázni! A Szüzek bosszúja az egyik legkeményebb dolog, amit valaha átélhetsz. Időd se lesz megvédeni magad, olyan mesterien áll majd bosszút rajtad, úgyhogy ha valami balul sül el, jobb ha fedezésbe vonulsz.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

Ma, szenvedélye mellett, igen praktikusan is sikerül gondolkodnia, ami remek feltételeket biztosít arra, hogy esetleg áttekintse, megszervezze, hosszútávú anyagi terveit. Ne sajnálja az idõt a részletekbe menõ számolgatásoktól sem, ugyanis a végeredményen sokat módosíthat a sok kicsit! Talán ezek lehetnek a nagyobb hatékonyság kulcsai is!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

8. Bak

A bak és a dráma két külön fogalom. Ez pedig azt jelenti, hogy ha úgy érzik, hogy valami mögöttes játszmát folytatsz, azonnal kilépnek az életedből, még azelőtt, mielőtt lehetőséged lenne magyarázkodni. Szóval csak egy módon tarthatsz magad mellett egy Bakot, ha nyílt kártyával játszol.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

Ma mindenképpen koncentráljon arra, hogy minél jobban szervezze napját, különben csak nagyon nehezen tud majd eleget tenni az elvárásoknak. A jó szervezés nem csak hatékonyabbá teszi az embert, hanem abban is sokat segít, hogy kiegyensúlyozottabb és magabiztosabb legyen!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2022-05-15

9. Ikrek

Az Ikrek igen furfangos teremtmények. Hagyják, hogy úgy érezd, megúsztad a hazugságot, miközben pontosan tudják, hogy manipulálni akartad őket. Sőt még egy darabig bele is mennek a játszmába, és adják alád a lovat, de ha egyszer megunják, akkor jön a keserves szembesítést és a következmény. Ebben az esetben azt tanácsoljuk: Menekülj! Az Ikrek bosszúból képesek akár az egész életedet is pokollá tenni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A mai napon, sok múlhat azon, minként, hogyan gondolkozik, miként, hogyan látja a világot. A szemlélet az, ami igazán meghatároz egy embert és a sikeresség és gazdagság kulcsa is ezen alapul, hiszen belõle fakad a hozzáállás, amivel ötven százalékban már meg is lehet nyerni minden egyes csatát, a többi meg csak szerencse, higgye el!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

 

 

A fekete zodiákus – Ezt árulja el rólad a csillagjegyed sötét oldala

 

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: