Kos

A kos abból fogja tudni, hogy megtalálta az igazit, hogy teljes mértékben vele fog foglalkozni. Mindig vele akar lenni, nem csak a kötelezettség miatt. A kapcsolatot már nem úgy ítéled meg mint börtönbüntetés, és a szabadságodat nem érzed veszélyben, mikor vele együtt töltöd. Úgy érzed hogy ez a személy az élettársad, a bűntársad és a jobbkezed egyben. Izgatottan várod, hogy hová vezet titeket az élet közös útja. Egyszerűen csak jól érzed magad.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

A mai egy igen termékeny napnak ígérkezik, feltéve, hogy éberen nyitva tartja a szemét, s ügyel a felmerülõ lehetõségek megragadására. Ne ódzkodjon az új kihívásoktól! Ön kiváló képességekkel rendelkezik, éljen hát velük, s tesztelje, mire képes! Meg fog lepõdni a végeredményen! Igyekezzen ne abból kiindulni, mások meddig jutnak, hiszen, ön teljesen más világlátással rendelkezik. Bízzon magában, s vágjon neki bátran az eljövendõknek.

Bika

A Bika onnan tudja, hogy megtalálta az igazit, hogy már nem kérdőjelezi meg az érzéseit felé. Tehetsz egy lépést hátra, és fellélegezhetsz tudván, hogy most már minden rendben lesz. Már nem félsz hogy ez a személy elhagy téged, vagy hogy őszinték e az érzelmeitek. Bízhatsz abban, hogy ez a személy őrülten szeret téged. Bizontságot, magabiztosságot és boldogságot hoz az életedbe. Ilyet még soha nem éreztél.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Ma úgy érzi, végre halad is a munkával. Ennek fõ oka az lehet, hogy ma feltehetõleg sikerül végeznie egy-két projekttel, vagy nagyobb részmunka folyamattal. Miután több órán keresztül ügyködik egy probléma megoldásán, áttörõ sikereket érhet el. A mai nap remek példa lehet arra, hogy ön valójában mire is képes, ha egy kicsit kilép a komfortzónájából. Ki tudja, talán gyakrabban kéne ezt tennie!

Mire lehetsz büszke csillagjegyed szerint? A Vízöntő a legkreatívabb, a Mérleg mindenben jól mutat

Ikrek

Az ikrek onnan fogja megtudni, hogy megtalálta az igazit, hogy olyan furcsa lesz a személy, mint ő maga. Amikor végre az lehetsz aki igazán vagy, nem kell megjátszanod magad ha ott van, mert tudni fogod hogy ő az igazi és így szeret. Nem kell félni ha valahová elmentek, hogy “ezt ne csináld”, “arra figyelj”, mert nem akar korlátozni, így szeret ahogy vagy. Nem kell a színjáték. Miatta kényelmesebben fogo érezni amgad bármilyen társaságban, és körülményektől függetlenül mindig adhatod magadat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Rendkívül legyen óvatos a közlekedéssel és más, fizikai tevékenységekkel, kedves Ikrek, ugyanis kisebb sérüléseket szenvedhet, ha nem vigyáz. Mindazonáltal, ma egy kellemes meglepetésben is része lehet, talán titkon sejti is milyenben, egy olyas valaki részérõl, akirõl nem is gondolná, így igazán izgalmasan alakulhat a nap!

Rák

A Rák onnan fogja tudni, hogy megtalálta az igazit, hogy érezni fogja hogy végre értékelik amit csinál és azt amilyen a személyisége. Végül úgy fogod érezni hogy végre felismerték a benned rejlő tehetséget, és megbecsülik az erőfeszítéseidet. Többé nem érzed úgy, hogy több erőfeszítést vállalsz a kapcsolatban, mert mindig félúton fogtok találkozni középen. Nem fogod arra pazarolni az összes energiádat, hogy a kapcsolat működőképes legyen, mert az magától fog működni, és ez tesz téged boldoggá.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Kissé kevésnek érezheti a mai napi inspirációit, illetõleg motivációját ahhoz, hogy érdemben haladjon, mégis, ne hagyja, hogy mindez visszarettentse attól, hogy bármilyen nagy projekt végrehajtásába belevágjon, vagy folytassa azt. Ha ragaszkodik terveihez és bízik önmagában, akkor ma, minden nehézség ellenére, nagy eredményeket tehet le az asztalra. A mai napon érzelmi élete is elõtérbe kerülhet, ami, fõleg az este folyamán, meglehetõs izgalmakat hozhat!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: