Oroszlán

Az Oroszlán onnan fogja tudni, hogy megtalálta az igazit, hogy már nem érzi magát uralkodónak a párja felett. Végül átadod az egoizmusod egy részét a párodnak, mert a szerelem kompromisszumokon és együttműködésen alapszik. Már hozzászoktál, hogy te irányítod a kapcsolatot, és minden felett ellenőrzést gyakorolsz. De ez a személy egyensúlyt hoz az életedben, ő lesz  egyszerre a legnagyobb rajongód és a legnagyobb kritikusod. Végül megmutatjátok hogy mit jelent valójában egy csapatként dolgozni és élni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma rendkívül lelkes és tettre kész lehet, amit az is tovább szíthat, hogy felemelt fõvel tekint a jövõre. Ha ilyen biztos a sikerben, akkor ma nem veszíthet, csak a végén aztán el ne felejtse megünnepelni a gyõzelmet szeretteivel, hisz csak úgy az igazi az öröm, ha van kivel megosztani. Ha nincs? Hát keressen valakit, hiszen a magány nem egy betegség, csak egy állapot, melyen talán a legkönnyebb változtatni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Szűz abból fogja tudni hogy megtalálta az igazit, mikor végre elfogadottnak érzi magát. Már nem érzed úgy hogy átváltozol valakivé aki nem te vagy, csak hogy a párod kedvébe legyél. Végre elengedheted magad, és önmagad lehetsz. A múltban élő társkeresők és randevúk stresszes és élvezhetetlen emlékei miatt találtál kiutat és ez segített kitárni a szíved az igazinak. Ezzel a személlyel otthon érzed magad, és szembesülsz vele hogy az eddigi keresésbe fektetett idő, most térült meg. Üdv itthon!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma kifejezetten romantikus, bensõséges hangulatra vágyhat, így különösen nehezen viselheti az olyan külsõ behatásokat, melyek megzavarhatják, vagy egyenesen ellehetetlenítik, hogy otthon, nyugodt körülmények között, kedvesével, vagy akár csak egyedül lehessen. Sebaj, kedves Szûz, talán majd egy másik alkalommal, addig is kitartás és fel a fejjel!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2023-10-18

Mérleg

A Mérleg tudni fogja hogy megtalálta az igazit, ha úgy érzi hogy meg van melyik emberrel telepedne le. Ezt követően nem is aggódsz hogy a “letelepedés” fogalma megfosztana bármiylen lehetőségtől. A múltban kivetted a részed a intimitással és az elkötelezettséggel kapcsolatos kérdésekből, mert rossz ideál volt a fejedben, amit végre elengedtél. Találtál valakit, aki annyira boldoggá tesz, hogy el sem tudod képzelni nélküle az életedet. Ez az ami bebizonyítja, hogy helyes döntést hoztál.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

A pénzügyek terén ma kissé megfenekleni látszik aktuális költségvetése, esetleg hirtelen, talán kissé túlzó kiadásai is adódtak mostanában. Bármennyire is lehetetlennek, frusztrálónak tûnik a helyzet, ne aggodalmaskodjon, hisz úgyis kitalál majd valamit, mint mindig!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A Skorpió akkor fogja tudni, hogy mikor találta meg az igazit, amikor érzi hogy a maga köré húzott falakat valaki lerombolta. Ez az első alkalom amikor azt érzed, hogy valóban szeretnéd kitárni a szívedet és megosztani az érzéseidet valakivel. Megszoktad, hogy az emberektől biztonságos távolságot tartasz, soha nem engeded teljesen közel őket. De ez a személy mindent megváltoztat. Meg szeretnéd vele osztani az életed minden apró örömét, és boldogan meg teheted ezt.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egy meglehetõsen érdekes találkozón, esetleg családi, baráti összejövetelen vehet részt, vagy ülhet házigazdát, ahol megismerkedhet néhány olyan, érdekfeszítõ dologban jártas embert, mint amilyen az asztrológia, a metafizika, a környezetvédelem, vagy éppen a mûvészetek, így nem csak egy jó beszélgetés, de egy meglehetõsen tanulságos este is kikerekedhet a dologból, amin szellemileg sokat adhat és kaphat egyaránt!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: