Egyes embereket sokkal könnyebb manipulálni, mint másokat. Egyszerűen megtéveszthetőek és legtöbbször ezt észre sem veszik. Szerencsére ez nem mindenkire igaz. Két csillagjegy megkülönböztethető a többiektől annak értelmében, hogy lehetetlen őket becsapni.

Lássuk, hogy kik ők!

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)

Csupa báj, szereti az életet és nagyon barátságos. Tudja, hogy hogyan alakítson ki erős kapcsolatokat az emberekkel, hiszen érzi, hogy kihez hogyan kell viszonyulni, mellesleg nem szereti a felületes dolgokat. Nagyon intelligens és vonzó a környezete számára. Mindig felelősségteljesen viselkedik, legyen szó munkáról, családi életről vagy párkapcsolatról. Szereti, ha harmónia uralkodik körülötte. Kizárt dolog, hogy váratlanul lépjen ki egy felelősségteljes szerepből vagy egy kapcsolatból. Szüksége van arra, hogy tudja, rendben mennek körülötte a dolgok és nem viseli el, ha valaki nem érzi jól magát mellette. Mindig odaadóan figyel, jól ismeri az emberek megmozdulásait és lehetetlen őt megtéveszteni. Ha füllenteni vagy hazudni akarsz valakinek, hát ne egy Mérleg legyen az.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

A pénzügyek terén ma kissé megfenekleni látszik aktuális költségvetése, esetleg hirtelen, talán kissé túlzó kiadásai is adódtak mostanában. Bármennyire is lehetetlennek, frusztrálónak tûnik a helyzet, ne aggodalmaskodjon, hisz úgyis kitalál majd valamit, mint mindig!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-06-04

Vízöntő (Január 20 – Február 18)

Az álmok és a remény megtestesítője, végtelen intelligenciával és kreativitással. Időnként előbújik az introvertált idealista énje és hűvösnek, távolságtartónak mutatja magát. Mélyen legbelül azonban imád kapcsolatokat teremteni másokkal és nagyon nagylelkű. Egyszerre félénk, higgadt és energikus, aki szereti a szellemi kihívásokat, az újdonságokat, amelyek által fejlődhet. A döntéseit mindig a saját elképzeléseire alapozza. Lehetetlen keretek közé zárni, azt a szabadságvágya nem engedné. Kizárt dolog, hogy bárki is megmondja neki, mit tegyen és befolyásolja őt a véleményével. Képes olyan szinten belelátni másokba, hogy kiforgatja őket a szavaikból és éppen ezért lehetetlen őt megtéveszteni gyenge vagy éppen ügyes hazugságokkal. Jobb, ha meg sem próbálod.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma, akármennyire is szétszórt legyen, talán még sohasem érezte magát ennyire összeszedettnek és magabiztosnak valamiben! Ha ennyire nyilvánvaló, kedves Vízöntõ, mi lenne a legjobb lépés, kár pazarolni, holmi, nem túl ideálisnak tetszõ körülmények miatt, az idejét. Lépjen, amíg nagy a lelkesedés és megvan a hajlandóság is önben, hogy meglépje, amit meg kell lépnie!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!