A hűséges: Szűz

A Szűz logikus gondolkodású, ezért az ő szemében a megcsalás a legértelmetlenebb dolog a világon. Úgy véli, ez semmilyen problémát nem képes megoldani, csak még többet teremt, így még ha nincsenek is rendben otthon a dolgok, akkor sem lépne félre.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Szûz, bizony a régi rossz szokásokat, nagyon nehéz elhagyni, de olykor felül kell írnunk azokat a gondolatokat, amik berögzõdéseink kialakulásához vezettek, annak érdekében, hogy a ránk váró változások be tudjanak köszönteni életünkben. Engedje, hogy barátai segítsenek önnek ebben a nehéz lépésben, s meglátja, a jövõben döntésének számtalan elõnyét élvezheti majd.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ő inkább a nyílt és egyenes beszélgetések híve, és az, hogy egy másik személynél keressen vigaszt, elképzelhetetlen számára.

Horoszkóp: 5 csillagjegy, akiket nem vádolhatsz hamissággal!

Megnyugodhatsz, mert mellette sosem fogod megtapasztalni a megcsalást!

A hűséges: Bak

A Bakok rendkívül szorgalmas, őszinte, nyílt szívű emberek. A kapcsolatuk pedig első számú helyet tölt be az életükben, ezért eszükbe sem jutna, hogy akár akaratlanul, de fájdalmat okozzanak a párjuknak. Pláne, hogy a hazudozás nem az erősségük, és egy percig sem tudnak füllenteni, mert rögtön látszik rajtuk, hogy nem mondanak igazat.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A végletekig elmennek azért, hogy megmentsék a kapcsolatukat, és csak azután lépnek ki belőle, hogy megbizonyosodtak arról, ez nem fog működni.

Addig még az érzelmi hűtlenség gondolata sem merülhet fel bennük!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-11-16

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: