1. Kheopsz fáraó sírja a kulcs a végső dátumhoz?

Mindenki hallott már róla, hogy a Gízai Nagy Piramis, Kheopsz fáraó sírját mai napig megválaszolatlan rejtélyik övezik, amikre még mostanáig sem tudtak pontos magyarázatokat adni. A sír felfedezői, örzői és néhány sírrabló is nem sokkal azután hogy kapcsolatba kerültek a sírban lévő szarkofággal és a sírhoz tartozó temetkezési tárgyakkal, különösen sanyarú sorsúak lettek, aminél csak haláluk volt még rejtélyesebb. Volt, akit váratlan fulladás ért és azonnal meghalt. A másik felfedezőt álmában egy fekete angyal látogatta meg, felé suhintott kardjával, majd az illető szintén elhalálozott a rá következő napokban. Nem véletlen, hogy ma is tudóscsoportok, matematikusok, fizikusok és csillagászok is folyamatos vizsgálatokat végeznek a fáraó sírjának méretei, tulajdonságai és a rajta lévő írásjelek tanulmányozásával kapcsolatosan. Természetesen ezeket a kutatásokat alapból teljes titoktartás övezi, de időnként akaratlanul is kiszivárognak információk. A nemrégiben kiszivárgott jelentések arról árulkodnak, hogy a tudósok vizsgálataiban egyre inkább közelednek azok az álláspontok, miszerint egy jóslat, illetve egy figyelmeztetés áll össze ezekből. A jelenlegi ismeretek és számítások alapján valami olyan dolog fog történni 2053-ban, ami alapjaiban változtatja majd meg világunk. Ez akár a föld vesztét, de az emberi faj pusztulását is okozhatja.

2. A gravitációs húr elmélet – avagy jönnek az ufók?

1524-ben készült az eddigi legdrámaibb özönvízes "világvége" jóslat. 1523 júniusában brit asztrológusok kiszámolták, hogy olyan bolygó együttállás lesz naprendszerünkben, mely eddig nem tapasztalt gravitációs húrt fog létrehozni. Oly mértékben lesz hatással bolygónkra, hogy a felületén található összes víz, tenger és óceán az egyik oldalra fog átcsoportosulni, ezáltal átrendezve minden földrajzi képződményt, ami ennek a hatalmas víztömegvándorlásnak útjában áll. A jóslat még azt is tartalmazta, hogy ez a gravitációs húr létrehoz egy fekete lukat, és a világűr másik pontjából idegen lények kelnek át ezen a kapun és az emberiség vesztét okozzák. Állítólag számos tengeri faj halálát okozza majd a jelenség. Mikor először publikálták vészjóslatukat, a jelentésen "véletlenül" elírták a dátumot, ami 1525-öt írt ennek bekövetkeztének. Több mint 20 ezer ember elmenekült otthonából, a Saint Bartholomew főapátja erődöt építtetett magának, amelyben több évre elegendő élelmet és ivóvizet halmozott fel. A végben való hit elárasztotta egész Európát is. Németországban elkezdtek csónakokat építeni, míg egy bizonyos von Iggleheim gróf egy háromszintes bárkát építtetett. Toulouse-ban Aurial francia elnök szintén egy nagy bárkát építtetett magának. Egyes európai kikötővárosokban a lakosság a kikötőben horgonyozó hajókon keresett menedéket. Azonban kiderült, hogy az elírás nem véletlen volt, hanem szándékos. Az egyik asztrológus írnoka azt gondolta, hogy jó vicc lenne már rögtön a következő hónapokra pánikba ejteni az embereket. Mikor erre fény derült, természetesen korrigálták a helyes dátumot, - és most kapaszkodjanak meg - ami 2053 volt. Az asztrológust elfogták, börtönbe vetették és élete végig ott raboskodott bűneiért. Nagyon érdekes, de pont ezt a dátumot látszik megerősíteniük a tudósoknak is Kheopsz fáraó sírjának tanulmányozásával, amiről az előbb írtunk. Lássuk be, ez több mint ijesztő, de lehet, hogy tudatos egybeesés. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp 2020. július 18. - Ma lesz az a nap, amikor pont akkor és ott találkozol a megfelelő személlyel, amikor erre a legnagyobb szükséged lesz.

3. A szupernova mint Isten bűntetése és az emberiség megtisztulása

1006 májusában a tőlünk 7200 fényévre található Lupus csillagkép egyik csillagának szupernovájából származó fény hosszú utat megtéve végül elérte Földünket. Bolygónk minden pontjáról látható volt a jelenség, amely teljesen megdöbbentette az akkor élő embereket. Rengetegen föld alatti menedékekbe vonultak és bőszen imádkoztak az életükért.  Voltak olyanok is, akik Isten névét kiáltva kiálltak az éjjeli égbolt alá és önként vetettek véget életüknek a jelenség láttára. Ez eddig a legfényesebb feljegyzett szupernova, aminek valaha is szemtanúi lehetett az emberiség. A feljegyzések tanulmányozásából a kutatók arra következtetnek, hogy a szupernova fényessége elérhette a -7.5 magnitudót is. 
Az európai papok többsége a világvége jeleként tekintett az égi jelenségre, míg a kínai arab és egyiptomi papok megfigyelték és lejegyezték azt. Ennek ellenére a keresztény vallás papjai utólag, sok éven át próbálták eltitkolni a megtörtént esetet, mert az sehogysem illeszkedett az Istenfélő világképükbe. Azért, hogy ezt áthidalják és elhitessék az emberekkel, hogy a jelenségnek köze van a valláshoz, Isten ostorának gondolták a jelenséget, amelyet az emberiség kapott bűneiért. A papság így próbálta meg manipulálni a sok hithű embert. Sok pap ezt a jóslatot tekintette az egyetlen lehetőségnek, hogy az emberek megtisztulhassanak vétkeik alól és elkezdték ezt kommunikálni a nép felé. Nagy beszédeket tartottak és a tömeget közös imádkozásra szólították fel. Az egyiptomiak például így írták le: "A jelenség 2-3-szor nagyobb a Vénusznál a fényessége kicsit nagyobb, mint a félhold. Elvakít mindent és mindenkit" Ha ez valóban bekövetkezett volna, akkor most te sem olvasnád ezt a cikket. 

Ebből a három jóslatból jól látható, hogy a régi kor embere, amit nem tudott tudományosan megmagyarázni, azt rendszeresen vallási köntösbe bújtatva, Isten tetteként magyarázta meg. 
Te mit gondolsz ezekről a jóslatokról?