Kos

(III. 21.–IV. 20.)

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-17)

Kedves Kos, ma úgy érezheti, hogy sûrû ködben tapogatózik. Gondolatai, tettei közel sem tiszták, harmonikusak. Valahogy ma nem tudja életét katonás rendbe szedni, bármennyire is töri magát. Munkájában a szembe jövõ megoldandó feladatokkal is inkább csak birkózik, minthogy megoldja õket. Ne aggódjon, néha bizony annyi a feladat, hogy átláthatatlannak tûnik a teendõk rengetege. Próbálja meg átvészelni a napot, s a nagy döntéseket inkább halassza holnapra.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Az alaposság eddig talán nem volt az ön erénye, most azonban azon kaphatja magát, hogy egyre inkább ügyel a részletekre, és semmi nem kerüli el a figyelmét akár a munkájáról, akár a család, az otthon ügyeiről van szó. Mintha megérett volna valamire, akár egy nagyobb feladatra is. A mai napon bele is vághat egy ilyenbe. Olyan felkérést kaphat, amely megemeli az ön ázsióját.

3 csillagjegy, akikre mesés december vár és hatalmas boldogság!

3 csillagjegy, akikre mesés december vár és hatalmas boldogság!

Az ünnepi szezon hangulata hamarosan teljesen át fog járni mindenkit és annak ellenére, hogy egy szeretettel és békével teli időszakról kellene, hogy szóljon, sokak...

Cikkajánló Tovább olvasom

Bika

(IV. 21.–V. 20.)

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-17)

Megérzései a közelgõ dolgokat tekintve helyesnek bizonyulhatnak. Fõként rossz elõérzetei azok, amik ma igencsak elõtérbe kerülhetnek és lehet, hogy be is bizonyosodhatnak. Döntéseiben és tetteiben is hallgasson elsõsorban önmagára, mert késõbb ez lesz az ön számára a legkifizetõdõbb, még akkor is, ha most úgy tûnhet mások jobban látják a helyzetet.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Már régóta vár a baráti társaságra, ők és néhány rokona, testvére az, akiknek a jelenléte a leginkább felszabadítóan hat önre. Egy csodás beszélgetős este vár ma önre, de előbb még helyt kell állnia a munkahelyén. Bár a főnökével, sőt, talán a hivatásával kapcsolatban is vannak kételyei, az este várható örömei erőt adnak önnek ahhoz, hogy elviselje, ami napközben vár önre. Tegyen úgy, mint az amerikaiak javasolják: tartson mosolyt maga elé!

Ikrek

(V. 21.–VI. 21.)

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-17)

Munkájában bizonytalanság támadhat, kedves Ikrek. Lehet, rég óta dolgozik mostani helyén, ám ennek ellenére is történhetnek olyan, ön felett álló dolgok, melyek kétségessé tehetik jövõjét. Most lehet itt az ideje, hogy megmutassa, ha rákapcsol, mire képes igazán. Tartson ki, a nap végére kiderül milyen irányba megy tovább az élet.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Miközben a jövőjét tervezi, nem látja meg a jelen lehetőségeit. Az az igazság, hogy valamiképpen sikerült olyan illúziókba ringatni magát, amivel éppen a saját maga számára teszi lehetetlenné az előrelépést. Ez annál inkább így van, minél negatívabbak ezek a bizonyos illúziók. Mert bizony ez is előfordulhat önnél. Talán nem is veszi észre, de vagy túlságosan alá, vagy túlságosan is fölé becsüli a képességeit.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-17)

Mostanában úgy tûnik, nagyon jól mennek a dolgai, kedves Bak, szinte már túl jól. Ez a tudat pedig bizony okozhat önben némi frusztráltságot, hogy vajon meddig is tart a szerencséje. Ne aggódjon, s ne törõdjön a kétségeivel, mert minden csakis magán múlik és nem a szerencsén.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 4 csillagjegy, akik komoly bajba sodorhatnak. A tiéd köztük van?

4 csillagjegy, akik komoly bajba sodorhatnak. A tiéd köztük van?

Merész, lázadó és egy kicsit őrült. Ezek a csillagjegyek igazán nagy bajba tudnak sodorni és ezután kétszer is meggondoljuk, hogy kit válasszunk barátunknak. Ugyanakkor nem tehetünk róla, de odáig vagyunk értük.

Cikkajánló Tovább olvasom

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: