Kos

Ősz végén súlyos bizalmi válságba kerülhetsz, könnyedén felülsz a rosszindulatú pletykáknak. Még a párodban és közeli hozzátartozóidban sem bízol meg igazán. A félelem és a féltékenység nem feltétlenül a legjobb tanácsadó. Szánj kicsit több időt saját magadra, lélektani dolgaid tisztázására, talán így könnyebb lesz megítélni mások szándékait is, és jól kezdődik majd a 2020-as éved. Vigyázz a jól kialakított baráti kapcsolataidra, lásd meg a jót szeretteidben!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A könnyebb megoldás, bár csábítóbb, de nem feltétlenül biztos, hogy hosszútávon is kevesebb energia-befektetést igényel, így érdemes meggondolni annak választását. A kockázat az élet része, s nagy magasságokba repítheti az embert egy-egy ilyen természetû dolog, ha bejön, ha viszont nem, a nagy veszteséget is fel kell tudni dolgozni! Mérlegeljen, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Szerelem, házasság, párkeresés… Erről szól a Bika szülött élete 2019 végén és jövőre is. És aki keres, az talál is! Ha eddig tartottál az internetes társkereséstől, akkor most ideje venni a fáradtságot, és szerencsét próbálni. Ha már kapcsolatban élsz, igyekszel minden percet pároddal tölteni, éppen ezért romantikus programokat tervezel, és ezzel próbálod magad feltölteni. De mindenképp fontos az óvatosság! A lenyűgöző kisugárzású Bikára nem csak a párja figyelhet fel, hanem kísértő személyek is, sőt, felbukkanhat egy már feledésbe merült régi partner is. Vajon lángra kap-e az elhamvadt tűz? Csak rajtad múlik!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A fejlõdéshez néha kockázatot kell vállalni, a kockázatvállaláshoz pedig nem kevés bátorság kell, az ezzel járó stresszen pedig, mit sem segít az, hogy az ember megpróbál elõrelátó lenni, vagy éppen reménykedni a szerencsés végkimenetelben. Ma az univerzum mégis azt sugallja, érdemes lesz bátornak lennie!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ő a lelki társad a horoszkóp szerint

Ikrek

Nagy dolgokat jósolnak a kártyák 2020-ra az Ikrek szülött számára. Ha családtervezésre készülsz, mindenképpen most vágj bele, hiszen nagyon jók a kilátásaid a gyermekáldásra. Ha arra vársz, hogy végre feltegye valaki számodra a nagy kérdést, csak annyi a válasz: igen! Egy őszi wellness hétvége, vagy egy erdei kirándulás még a legbátortalanabb pasinak is meghozhatja a bátorságát a lánykéréshez. Mindemellett remek lehetőségek adódnak egy új vállalkozás beindítására, tartozások rendezésére.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A mai napon, sok múlhat azon, minként, hogyan gondolkozik, miként, hogyan látja a világot. A szemlélet az, ami igazán meghatároz egy embert és a sikeresség és gazdagság kulcsa is ezen alapul, hiszen belõle fakad a hozzáállás, amivel ötven százalékban már meg is lehet nyerni minden egyes csatát, a többi meg csak szerencse, higgye el!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Égből pottyant pénzre számíthat a Rák szülött. Ne sajnáld most a pénzt egy lottószelvény kitöltésére, hiszen a kezed nyomán ott bujkál a szerencse. Megérdemled, hiszen rengeteg kiadásod volt az elmúlt időszakban, és sokszor kölcsönökkel oldottad meg pénzügyi gondjaidat. De! Ne kezdj pénzherdálásba, hajlamos vagy ugyanis a könnyen jött pénzt gyorsan eltékozolni. Inkább alapozd meg rég dédelgetett álmaidat, alakíts induló tőkét terveid kivitelezéséhez. Ha nem tudod beosztani pénzedet, fordulj tanácsért a családodhoz!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A mai remek napnak tûnik a döntéshozatalhoz, ugyanis, nem csak ösztönei és megérzései mûködhetnek kiválóan, hanem most még bölcs meglátásokkal is párosulhatnak, amit jórész a minden részletre kiterjedõ figyelmének köszönhet. Elõ a legnagyobb fejtörést okozó ügyekkel!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: