Rák

Ismered a Kim Khardasian csúnyán síró mémet? Ha a rákot kerested a szótárban, ez a mém pontosan megfelel neki. A Rákok szó szerint csúnya rágcsálók, és MINDENED sírnak.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Kedves Rák, ma lehet, hogy fény derül eddig rejtegetett mûvészi vénájára, mely ezidáig szunnyadt önben. Lehet, hogy tehetségébõl még némi hasznot is húzhat, ha meglátja a benne rejlõ lehetõségeket és az azonnali felkéréseket nem utasítja el rögtön, vagy el nem ragadják érzelmei. Ne aggódjon, ha belevág újdonsült ötletébe, nem marad egyedül a megvalósítással, lesz, aki szívesen segít önnek, ha szüksége van rá.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Az Oroszlánok egoisták. Persze ez nem mindegyik Oroszlánra igaz. De lényegében: szeretnek beszélni arról, hogy milyen csodálatosak. A gond az akkor kerül előtérbe, mikor valaki nem adja meg nekik azt a figyelmet, amire szükségük van. Semmi sem változtatja meg az Oroszlán hangulatát jobban, mintha valaki figyelmen kívül hagyja őt. 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ez egy nehéz nap lehet érzelmileg az ön számára ,kedves Oroszlán. Egy beszélgetés során néhány régi, mély érzése törhet fel, melyekrõl nehezen beszél, talán azért mert nehezen, vagy még egyáltalán nem dolgozta fel õket. Lehet, hogy ez egy jó alkalom arra, hogy ezeket kiadja magából, de vigyázzon, mert ha egyszer belekezd, lehet, hogy igen kemény szavak is elhagyhatják száját, melyekre talán még ön sincs teljesen felkészülve.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2023-07-11

Szűz

A Szűznél az ítélet a lényeg és ha kell kegyetlenségbe csap bele. Mivel szuper magas színvonalat ismernek el maguknak, elvárják mindenki mástól hogy kövessék példáját, teljesen könyörtelenül bánhatnak azzal aki ezt nem teszi meg.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ma technikai zûrbe keveredhet, kedves Szûz, ami kihatással lehet anyagi ügyeire is. vigyázzon, megbízhatatlan számítógéppel ma inkább ne próbáljon fontos utalásokat bonyolítani, mert lehet, hogy pont a folyamat közben adja meg magát a gép. Ma kitartása biztosan elõbbre fogja vinni, mint szerencséje, így az is lehet, hogy csak egy jó adag türelemre lesz szüksége, hogy el tudja végezni elektronikus ügyeit.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: