Mérleg

A mindig bájos Mérleg gyermek kamaszkorban elkezdi feszegetni a határait, ami meglepő fordulat lehet a szüleinek, de mivel eleganciáját most sem akarja elveszíteni, többnyire a józan ész határain belül marad. Az általában különösen szép Mérlegeknek azonban az átlagosnál jóval több szexuális energiájuk van, ezért érdemes erre a területre figyelmet fordítani – a tiltás nem, de az őszinte beszélgetés itt is segít, hogy a fiatal felnőtt Mérleg megtanuljon minőségi kapcsolatokat kialakítani.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-19)

Ma már kora reggel be lehet táblázva egész napra, mely ütemtervét csakis akkor fogja tudni tartani, ha már megint erején felül teljesít. Bármennyire is igyekszik mindent jól szervezni, mégis megeshetnek kisebb-nagyobb csúszások, apróbb hibák, sõt, akár átmenetileg egy kavarodás is kialakulhat. A lényeg, hogy most semmiképpen se idegeskedjen semmin, csak próbálja meg gyorsított eljárásban kifundálni a megoldást, akkor lehet a legkisebb befektetett energiával a leghatékonyabb.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Vízöntő

A Vízöntőt kamaszkorában is mindenki imádja, hiszen tele van eredeti gondolatokkal, szívesen barátkozik, és általában jó érzéke van valamilyen művészeti ághoz is. A Vízöntő kamasz az a gyerek, akiről sokan feltételezik, hogy viszi még valamire az életben, felnőni azonban, ha ez felelősségvállalást jelent, már kevesen akarnak. Fontos, hogy akár fiúról, akár lányról van szó, a Vízöntő is megtanuljon gondoskodni magáról, és az életkorának megfelelő felelősséget vállaljon.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-19)

A mai nap folyamán egy új szintre juthat kapcsolata, esetleg egy barátság könnyen romantikus töltettel kezd bírni, esetleg hirtelen teljesen bele is szerethet az illetõbe. Mielõtt teljes odaadással belevetné magát egy ilyen jellegû kapcsolatba, s elkötelezné magát, adjon még egy kis idõt a dolognak, hogy még jobban megismerje rajongásának újdonsült tárgyát! Mindez azért is szükséges, mert lehet, hogy gondolatait beárnyékolja most az érzelmeibõl fakadó idealizmus, így lehet, most nem lát tisztán bizonyos dolgokat, melyek késõbb fontosak lehetnek.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A leggonoszabb horoszkóp: a szemedbe mondja, amit te vagy mások nem mernek bevallani neked!

A leggonoszabb horoszkóp: a szemedbe mondja, amit te vagy mások nem mernek bevallani neked!

Kicsit durva, kicsit fájdalmas, de nagyon igaz! Most kíméletlen őszinteséggel tudhatod meg, hogy mik a legnagyobb hibáid a csillagjegyed alapján.

Cikkajánló Tovább olvasom

Szűz

A Szűz még kamaszkorában is rendezett, összeszedett személyiség, akinek azonban nagyon alacsony lehet az önbecsülése, így fontos, hogy folyamatosan megerősítsük abban, amit csinál. A Szűz számára kamaszkorban nagyon fontos a társaság, bár egyedül is feltalálja magát, a magánytól befordulóvá válhat, míg a környezetváltozás, a baráti társaság jót tesz neki, könnyebben birkózik meg az érzelmi feszültséggel.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-19)

Könnyen meglehet, hogy a mai napon családjával, kedvesével azon monfordírozna, ideje lenne kicsit gatyába rázni otthonukat, esetleg elvégezni néhány apróbb átalakítást, vagy lecserélni a jelenlegi bútorokat, dekorációt. Mivel mindenki máshogy képzeli el a változást, nem valószínû, hogy ma érdemben dûlõre is jutnak az ügyben, így alkalmasint érdemes a végleges döntést másnapra halasztani, amikorra is aludtak már rá egyet mindannyian.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: