Bika

A Bika kamaszok hajlamosak makacsok vagy önfejűek lenni, ugyanakkor nagyon állhatatosan dolgoznak és mindig a maximumra törekszenek, így például a tanulással vagy a szobájuk rendbetételével még a tinédzser éveikben sincs gond. Hajlamosak lehetnek azonban a dühkitörésekre, könnyen megsértődnek, és ha összevesznek valakivel, nagyon indulatosak tudnak lenni, ez azonban szerencsére gyorsan elmúlik. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-19)

Egy régóta várt, talán romantikus jellegû találkozás ma, a nagy készülõdés ellenére hirtelen elmaradhat, esetleg nem azt az eredményt hozza, ami tõle elvárható lett volna, így, könnyen kétségek merülhetnek fel önben, kedves Bika, eme kapcsolat jövõjét illetõen. A mai nap azonban korántsem alkalmas a döntéshozatalra, így inkább várjon még pár napot, egy-két további fejleményt, s csak aztán határozzon.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ikrek

Az Ikrek számára a kamaszkor igazi érzelmi hullámvasút. Segítőkész, barátságos természetük miatt ilyenkor is szeretnének mindenkivel jóban lenni, a következő pillanatban azonban úgy érezhetik, semmi nem érdekli őket igazán, és legszívesebben senkihez nem szólnának. Az Ikrek kamasz hajlamos lehet arra, hogy keresse az éles helyzeteket, szinte provokálja néha a veszekedést, ha azonban a feszültséget levezette, ismét bájos és barátságos ember lesz.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-19)

Egy váratlan látogató ma elõre nem várt, kellemetlen híreket hozhat, ám, elsõ körben fogadja fenntartással a hallottakat, vagy legalábbis, ne vegye készpénznek, amit az illetõ mond. Ami a szerelmet illeti, ma nagyon tüzes hangulatba kerülhet, ami fokozhatja amúgy sem kicsi szexuális étvágyát, azonban most kétséges, hogy akad-e környezetében egyáltalán olyan alkalmas partner, akivel kiélhetné szenvedélyét. Ha nem, ne érje be kevesebbel, inkább fogadja el, hogy ez most bizony önben marad!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-10-26 - Kissé fura dolgokat tapasztalhat szerelme irányából, mintha...

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-10-26 - Kissé fura dolgokat tapasztalhat szerelme irányából, mintha...

Kérdezzen rá bátran, van-e esetleg valami baj, vagy segíthet-e valamiben, mert meglehet, hogy egy gyorsan orvosolható apróság zavarja csak a képet. Ha még napközben sikerül túllépni a dilemmán, az este nagy izgalmakat tartogathat mindkettejük számára!

Cikkajánló Tovább olvasom

Bak

Egy Bak kamasszal összeveszni maga a rémálom, mert a végtelenségig képes haragot tartani, és passzív-agresszív módszerekkel a tudtunkra adni, hogy még mindig nem békélt meg. A csendes duzzogáson kívül azonban szerencsére a Bak kamaszokkal nincs sok baj, többnyire csendes, rendes természetük ebben az életszakaszban is megmarad, és ugyan ők is elkezdik keresni a saját helyüket a világban, botrányos lázadások és ajtócsapkodások nem várhatóak az esetükben.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-19)

Kedves Bak, önnek van egy inspiráló személy az életében, akitõl mindig új erõre kap. Nyugtassa meg hát az a tudat, hogy egy biztos háttérrel rendelkezik és mind azt az energiát, amit kap, fektesse munkájába, terveibe, ötleteibe. Elérkezett az idõ, hogy erõfeszítéseit, megkoronázzák, és sikert sikerre halmozzon. Az estét töltse kedvesével és mutassa meg, hogy e csillagjegy szülöttei milyen hálásak is tudnak lenni, ha valaki igazán törõdik velük.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: