Rák

A Rák segítőkész és érzékeny, ugyanakkor kicsit naiv is, amit mások hajlamosak kihasználni, ezért kamaszkorban különösen fontos, hogy a Rák ne keveredjen rossz társaságba. Hajlamosak magukról negatívabb képet festeni, mint amilyenek valójában, ezért a Rák kamaszban különösen fontos, hogy tudatosítsuk, nem kell megfelelnie a média támasztotta elvárásoknak, úgy szép, ahogyan van, és mi hiszünk benne, hogy megtalálja azt, amiben tehetséges.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-19)

Ma egy váratlan levelet, telefont, esetleg más típusú megkeresést kaphat egy nagyon jó barátjától, esetleg szerelmétõl, vagy szeretõjétõl, amelyben ez az illetõ, egy meglehetõsen szokatlan vallomást tesz ön felé. Az elsõ döbbenet ellenére, próbálja meg ne azonnal lereagálni a dolgot, mert nem biztos, hogy jól értette a dolgot!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Halak

A Halak egyébként is álmodozó lélek, akinek belső gondolatain nehéz kiigazodni. Ez kamaszkorban fokozottan igaz lehet, de szerencsére, ha sok vívódás után is, a Halak mindig megtalálja a helyes utat, ezért a legjobb, ha nem próbálsz helyette döntéseket hozni, hanem hagyod, hogy a maga tempójában, a maga útján haladjon. Ha a belső vívódás túlságosan megviselné a Halak kamaszt, segíthet, ha valamilyen alkotó tevékenységben, írásban, festésben, zenélésben vezeti le az indulatait.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-19)

Ma valami fontos változás indulhat el önben, kedves Halak, ami által kezdhet kételkedni karrierje, vagy egy párkapcsolata hosszútávú jövõjében. Mindezen hirtelen támadt kétely által kifejezetten gondot okozhat uralnia, rendeznie gondolatait, így ma semmiképpen se lépjen semmilyen irányba sem. Hogy megfelelõ döntést hozzon az üggyel kapcsolatban, meg kell várnia, míg teljesen letisztulnak önben a dolgok. Kitartás és türelem!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-09-04 - Ma kitüntetett szerepet kaphat a nap folyamán magánélete...

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-09-04 - Ma kitüntetett szerepet kaphat a nap folyamán magánélete...

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Cikkajánló Tovább olvasom

Nyilas

A Nyilas kamasz igazi lelkesedő, álmodozó típus, aki keresi a helyét a világban. Fontosak számára a barátai, és egy-egy vitát igazi árulásként élhet meg, amit viszont nagyon rosszul visel. Az ilyenkor elkerülhetetlen szerelmi csalódásokat is nagyon a szívére veszi. Ha erről beszélni akar, mindig fontos, hogy meghallgassuk, ne vegyük fél vállról a problémáit, mert azzal a szülőkbe vetett bizalmát is elveszítheti.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-19)

A mai nap beilleszkedési, együttmûködési gondjai adódhatnak környezetével, mert valami, esetleg valaki miatt, nem szívesen csatlakozik egy elképzeléshez, ami végrehajtásához viszont ön szinte nélkülözhetetlen, kedves Nyilas! Ha nincs is ínyére a dolog, próbáljon meg pro-kontra listával dönteni, hogy odateszi-e magát, vagy sem, mert valahogy mégiscsak muszáj döntenie. Nem árulhat zsákbamacskát!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!