Van olyan jegy is, akitől sajnos nem sok jóra…

Kos

A titok, hogy adj neki néhány hónapot, mielőtt ráírnál vagy kicsit közelítenél. Előbb vagy félreérti, vagy azt hiszi, hogy sajnálod, amitől csak még jobban begőzöl. Viszont ha offolod pár hónapra, elég ideje lesz, hogy megnyugodjon, neked pedig minden esélyed meglesz arra, hogy haverként folytassátok.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-11-15

Bika

Nála intelligensebben szinte senki nem viseli a szakítást. Megértő, elfogadó, viszont igényli, hogy segíts neki feldolgozni a történteket. A hosszú beszélgetésekkel bebiztosíthatod, hogy komolyabb sérülés nélkül ússza meg a szakítást.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Egyik nap kedvesen rád ír, másnap zokogva hív fel egy házibuliból, aztán nem győz bocsi üzeneteket küldözgetni. Totál ambivalens a srác reakciója, de nála ez a természetes. A lényeg, hogy minden esetben higgadtan és kedvesen, de azért ne túl kedvesen reagálj. Hetek kérdése és talpra áll.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Ez a típus lassan és nehezen heveri ki a szakítást. A múltat, legyen az bármennyire rázós és fájdalmas, mindig jobban értékeli, mint a bizonytalan jövőt. Részedről az a fontos, hogy kellően határozottan tegyél pontot a sztori végére. Az extra kedvességet hitegetésnek érzékeli, és ez nála különösen veszélyes.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ön rendkívül nagy erõfeszítéseket képes tenni nap, mint nap azért, hogy sikereket érjen el, ám teljesítményét sokszor nem értékelik az önt körülvevõk eléggé, ami annak is betudható, hogy általában nem veri nagydobra elért eredményeit. Meglehet, hogy érdemes és jövedelmezõ lenne változtatni ezen a gyakorlatán, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: