Vízöntő

Sosem hittél az örökké tartó szerelemben, ezért aztán többnyire nem is foglalkoztál vele. Jól érezted magad szingliként, függetlenül, a saját szabadságodban. Ám titkon mindig is remélted, hogy te leszel a kivétel, akinek bebizonyítják, hogy mindent elsöprő szerelem létezik. Amikor rátalálsz erre a személyre, megérted, hogy a párod egyszerre lehet a lelkitársad, a legjobb barátod, és a szerelmed is. Ez pedig csodálatos érzés! Többé nem vágysz arra, hogy a függetlenséged irányítson mindent, hanem úgy érzed, megoszthatod valakivel az egész életedet. Szép lassan sikerül is lerombolni a falat, amit a szíved köré húztál.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Vízöntõ, rég nem ébredt ilyen biztató reggelre, amikor minden olyan nyugalmasnak tûnik és problémáira is körvonalazódni látszik a megoldás. Ezt a nyugalmat élvezheti ma a nap folyamán. Legyen magabiztos és céltudatos, hogy az életében még fennálló egyéb apró kellemetlenségektõl is megszabadulhasson.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Magas elvárásaid vannak, és többnyire inkább vagy egyedül, mint hogy olyan személlyel legyél együtt, aki nem tesz boldoggá. A szerelem ezért nagy kihívás számodra, mert a perfekcionizmusod folyton az utadba áll. Ezért is van az, hogy ritkán talál rád az őszinte, igaz szerelem: de ha igen, akkor teljesen eluralkodik rajtad a rózsaszín köd. Amikor ez megtörténik, azon kapod magad, hogy folyton a párodra tudsz gondolni, a nap minden pillanatában. Hirtelen képes leszel elfogadni bizonyos dolgokat, amiket korábban nem toleráltál volna, mert megérted, hogy tökéletesség egyszerűen nem létezik. Nem kritizálsz már másokat, és a hétköznapokban sem veszed annyira észre a hibákat.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Szûz, Úgy tûnik, ma nem ön lesz az, akire a leginkább figyelnie kell. Valaki másnak környezetében, bizony úgy tûnik, nagyobb figyelemre van most szüksége. Legyen figyelmes, gondoskodó, de ne aggódja túl a dolgokat, s akkor biztosan nem lesz semmi probléma.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Kos

Általában magabiztos és független vagy, de amikor szerelembe esel a megfelelő emberrel, te sem ismersz magadra. Képes vagy a lehető legkuszább átszervezésekre is, csak azért, hogy a pároddal tölthesd az idődet, mert olyannyira boldog vagy mellette. Korábban féltél az elköteleződéstől, és imádtad a saját kis életedet élni. A szerelem hatására viszont az életnek egy egészen más oldalát ismerted meg, és imádod azt a biztonságot, amit a kapcsolatod ad neked. És bár sosem fogod beismerni másoknak, de titokban függeni kezdtél a párodtól is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma lehet, hogy meg kell birkóznia egy nem várt problémával, mely az otthonát érintheti. Sajnos van úgy, hogy idõrõl idõre elromlanak a dolgok, lehet, hogy a mai nap is bizony tönkremegy valami. Talán nem is baj, hiszen így legalább rákényszerül a cserére.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: