Nyilas

Nincs ellenedre, ha valakivel csak lazább, kötöttségek nélküli kapcsolatot alakítasz ki. Hiszen szeretsz ismerkedni, és imádod az izgalmakat. Részben ezért is vágysz az utazásra, és legszívesebben mindent kipróbálnál; emiatt ijeszt meg az, hogy valaki mellett elkötelezd magad. Egészen addig, míg őszintén és mélyen szerelembe nem esel! Innentől kezdve ugyanis nem a szabadságod az elsődleges számodra, hanem az, hogy minél több időt tölthess a pároddal. Nem érzed unalmasnak, ha heteken, sőt, hónapokon át nem utazol semerre, mert meglátod a szépséget a rutinszerű hétköznapokban is!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Heti horoszkóp – 2020.10.19-10.25.: Egy korábbi tapasztalatod most óvatosságra inthet...

Oroszlán

Általában nagyon összeszedett vagy, tudod, mit akarsz a karrieredben, a baráti társaságodban, a jövődben; de a szerelem terén nem igazán ez a helyzet. Bár szenvedélyes vagy és szíved mélyén romantikus alkat, a sebezhetőség gondolata szó szerint megrémít, mert azt jelenti, hogy valaki egyetlen szóval összetörheti a szívedet. Ezért hacsak nem vagy tényleg nagyon szerelmes, nem mész bele egy kapcsolatba. Amikor viszont rátalálsz az igaz társadra, többé nem akarod visszafogni az érzéseidet. Vágysz a figyelmére, sokkal önzetlenebbé válsz, és úgy érzed, mellette tényleg önmagad lehetsz. Végre képes leszel biztonságban érezni magad egy kapcsolatban!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Mindig tele vagy érzésekkel, ezért sosem az eszedre, hanem inkább a szívedre hallgatsz. Rendkívül érzékeny és empatikus vagy, a hatodik érzéked pedig mindig megsúgja neked, mi a helyes döntés. Ugyanakkor félsz a sebezhetőségtől, így nehezen nyílsz meg őszintén mások előtt: ezért is vagy te az egyik legnagyobb kihívást jelentő csillagjegy. Amikor viszont szerelmes leszel, még saját magadat is megleped. Nem vágysz másra, csak arra, hogy minél erősebb köteléket építs ki a másik féllel, és még önzetlenebb leszel, mint valaha. Bár korábban féltél a csalódástól, mégis elkezdesz megbízni a másik félben, és rájössz, hogy mit jelent igazából, ha viszont szeretnek téged.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy nehéz és fárasztó nap elé nézhet, kedves Rák. Ön nagyon jól átlátja a kényes helyzeteket és meg tudja vizsgálni õket minden oldalról, s ezért általában jó döntéseket képes hozni bonyolult ügyekben is. Ma is egy hasonló problémával kerülhet szembe, ahol esetleg egy szerzõdést kell újra mérlegelni, vagy felülírni. Bízzon saját ítéletében és tapasztalataiban, s akkor nem történhet semmi probléma.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: