A szerelem elképesztő hatással van ránk, lelkileg, sőt, még fizikailag is. Ezért talán téged sem ér váratlanul a tény, miszerint az emberek többsége egy párkapcsolatban elkezd átalakulni. A csillagjegyed pedig elárulja, hogyan változol meg, amikor végre szerelmes leszel!

Mérleg

Hiszed, hogy az emberek okkal lépnek be az életedbe. Ez, kombinálva azzal, hogy nagyon szeretsz új ismerettségeket kötni, ahhoz vezet, hogy sokszor nagyon hirtelen és mélyen zuhansz szerelembe. Hiszel az igaz érzésekben, és olyannyira a legjobbat gondolod a másikról, hogy sokszor csalódtál már. Általában kerülöd a konfliktusokat és inkább elrejted az érzéseidet, de ha őszintén beleszeretsz valakibe, többé nem érzed úgy, hogy bármit is rejtegetned kéne. Önmagadat adod, mert tudod, hogy a másik igazán szeret téged; azért, aki vagy. Korábban mindig a szépséget és a tökéletességet kerested, de ilyenkor jössz rá igazán, hogy a kis hibák miatt lesz valaki igazán egyedi.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy régi ismerõse bukkanhat fel a múltból, akihez nem csak barátság fûzte. Lehet, hogy meghívja önt egy vacsorára, ami önnek épp jókor jött, hiszen nem lett volna este amúgy sem semmi dolga. Érezze hát jól magát a rögtönzött találkán és ne lepõdjön meg nagyon, ha ismerõse virággal és pezsgõvel akarja elvarázsolni.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A kettősségek embere vagy: a párkapcsolatodban a társadat hol elhalmozod korlátlan figyelemmel, hol pedig te magad sem tudod, tényleg készen állsz-e valami komolyra. Mindez azért van, mert félsz az intimitástól, és nem bízol meg másokban. Ez az oka annak, hogy néha a semmiből, ok nélkül szakítasz; inkább te lépsz ki előbb, mint hogy téged bántsanak meg. Az őszinte szerelem hatására viszont szép lassan képes leszel egyre többet megosztani saját magadról a párod előtt. Ennek köszönheted, hogy egyre kevésbé titkolózol, és képes vagy megnyílni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valószínûleg sokszor megfordult már a fejében, hogy alkosson valamit, kedves Skorpió, vagy lehet, hogy már meg is tette, de eddig nemigen figyelt fel önre senki. Ma azonban fordulhat a kocka. Kreativitása lehetõséget kaphat arra, hogy szárnyaljon. Legyen türelmes és várja ki, hogy az önt körülvevõ lehetõségek kiforrják magukat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Ki nem állhatod a változást, inkább ragaszkodsz a régi, már megszokott életviteledhez. Ezért is van az, hogy sokan makacsnak tartanak téged, és ez az állítás a szerelemben ugyancsak passzol rád. Az összes csillagjegy közül ugyanis te vagy az, aki a legkisebb mértékben változik meg, ha találkozik a Nagy Ő-vel. Sosem szokásod kapcsolatokba ugrálni, ezért ezt csak akkor teszed meg, ha a megfelelő személlyel ismerkedsz meg. Eleinte nem éled bele magad a dologba, csak sodródsz az árral, és szép lassan veszed észre, hogy a párod az életed egyik biztos pontja lett. Egyre kellemesebben érzed magad a társaságában, képes leszel megnyílni előtte, és olyan dolgokat árulsz el a szerelmednek, mint még soha senkinek.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Sosem hittél az örökké tartó szerelemben, ezért aztán többnyire nem is foglalkoztál vele. Jól érezted magad szingliként, függetlenül, a saját szabadságodban. Ám titkon mindig is remélted, hogy te leszel a kivétel, akinek bebizonyítják, hogy mindent elsöprő szerelem létezik. Amikor rátalálsz erre a személyre, megérted, hogy a párod egyszerre lehet a lelkitársad, a legjobb barátod, és a szerelmed is. Ez pedig csodálatos érzés! Többé nem vágysz arra, hogy a függetlenséged irányítson mindent, hanem úgy érzed, megoszthatod valakivel az egész életedet. Szép lassan sikerül is lerombolni a falat, amit a szíved köré húztál.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Gondolta már azt valamelyik barátjáról, hogy bárcsak többet érezne ön iránt, mint barátság? Ma teljesülhet vágya, mert egy közeli ismerõsérõl kiderülhet, bizony többet érez ön iránt, mint az ön gondolta volna. Azonban a valóság, sokszor kevésbé érdekes, mint a fantázia, ami igaz lehet a mostani szituációra is.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: