Vannak olyan emberek, akik a szakítás után magányra vágynak és hosszú hetekig ki sem mozdulnak otthonról, mások pedig szinte azonnal az új lehetőségeken törik a fejüket és igyekeznek minél előbb érzelmileg is elengedni szerelmüket. Te hogyan viseled az elválást? Olvasd el cikkünket és tudd meg, miről árulkodik a csillagjegyed!

Vízöntő

Vízöntő csillagjegyűként igazi társasági ember vagy, folyton igényled mások társaságát, törődését.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Vízöntõ, rég nem ébredt ilyen biztató reggelre, amikor minden olyan nyugalmasnak tûnik és problémáira is körvonalazódni látszik a megoldás. Ezt a nyugalmat élvezheti ma a nap folyamán. Legyen magabiztos és céltudatos, hogy az életében még fennálló egyéb apró kellemetlenségektõl is megszabadulhasson.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2023-12-23

Szeretettel közeledsz mások felé, humanitárius személyiség vagy és remek kompromisszumkészséggel rendelkezel.

Mindig harcolsz az igazságért és lételemed, hogy segíthess másokon. Az érzelmeidről azonban szinte soha nem beszélsz és kerülöd a konfrontációt. Jószándék vezérel, általában mindig megbékélsz az exeiddel, még akkor is, ha ők csaltak meg vagy hagytak el téged.

Előfordul az is, hogy még jóval később is baráti kapcsolatot ápoltok. Viszonylag hamar megérted, miért történt a szakítás, elfogadod azt, beletörődsz és igyekszel minél előbb továbblépni.

Halak

Halak csillagjegyűként igazán hűséges típus vagy, a végsőkig kitartasz a partnered, barátaid mellett. Jóhiszeműségeddel azonban sokan visszaélnek, és könnyen becsaphatnak.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Halak, ha tegnap félt, hogy tervei megvalósításának milyen következményei lesznek a jövõben, úgy ma egyenesen várja az életében bekövetkezõ változásokat. Vágjon bátran bele bátran mindenbe, amit az elkövetkezendõ idõszakra eltervezett és meglátja, hogy nem is kellett volna aggódnia egyetlen percig sem.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp - Anélkül, hogy észrevette volna, sokkal érettebbé vált az elmúlt időszakban, ami nem is csoda

Ennek ellenére igyekszel mindig toleráns maradni és képes vagy megbocsátani. Nagylelkűség és önzetlenség jellemez, szeretsz másokról gondoskodni.

Érzékeny természet vagy, ha problémákkal küzdesz vagy szomorú vagy, akkor leginkább magadba fordulsz. A szakításon szépen-lassan teszed túl magadat, többnyire nem panaszkodsz másoknak, inkább otthon ülve, sebeidet nyalogatva lépsz túl előző kapcsolatodon.

Kos

Kos csillagjegyűként tele vagy energiával, hajt a kalandvágy, képtelen vagy egy helyben ücsörögni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma lehet, hogy meg kell birkóznia egy nem várt problémával, mely az otthonát érintheti. Sajnos van úgy, hogy idõrõl idõre elromlanak a dolgok, lehet, hogy a mai nap is bizony tönkremegy valami. Talán nem is baj, hiszen így legalább rákényszerül a cserére.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Igazi vezértípus vagy, szereted a kezedben tartani az irányítást, tele vagy ambícióval és egyszerre képes vagy több dolgot is egyszerre csinálni – sikerrel.

Emellett azonban elképesztő lobbanékonyság jellemez és előfordul, hogy gondolkodás nélkül cselekszel, ez pedig hibákhoz vezethet. A párkapcsolatodban szintén megmutatkoznak ezek a tulajdonságaid.

Képes vagy erős érzelmeket táplálni, mégis általában az jellemző rád, hogy hamar túllépsz az exeiden. Erős egyéniség vagy és soha nem hagyod magad legyőzni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: