Gondoltad volna, hogy minden csillagjegyhez tartozik egy-egy születési virág? Talán ez lehet az oka annak, hogy bizonyos virágtípusokhoz jobban vonzódsz. Kíváncsi vagy, hogy a rózsa, az orchidea vagy a levendula illik jobban a személyiségedhez? Olvasd el cikkünket és kiderül!

Halak – Tavirózsa

Halak csillagjegyűként kedvesség, érzékenység, együttérzés és önzetlenség jellemez. Viszonylag kevés igaz barátod van, nem szereted a felületes kapcsolatokat. Tele vagy ötletekkel, folyton hajt a tettvágy és nem szeretsz unatkozni. Születési virágod a tavirózsa, amely azt sugallja, hogy mindig a saját utadat járod és amit a fejedbe veszel, azt meg is valósítod. Ha kell, keresztülutazod a fél világot, hogy megtaláld a boldogságot.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Halak, ha tegnap félt, hogy tervei megvalósításának milyen következményei lesznek a jövõben, úgy ma egyenesen várja az életében bekövetkezõ változásokat. Vágjon bátran bele bátran mindenbe, amit az elkövetkezendõ idõszakra eltervezett és meglátja, hogy nem is kellett volna aggódnia egyetlen percig sem.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő – Orchidea

Ha Vízöntő a csillagjegyed, függetlenség és eredetiség jellemez. Csak úgy sziporkázol, tele vagy ötletekkel és mindig őszinte vagy másokkal szemben. Épp ezért szeretnek veled lenni az emberek, viszonylag nagy baráti társaságot gyűjtöttél magad köré az évek során. Születési virágod az orchidea, amely azt jelenti: ahogyan ez a különleges és csodaszép virág, úgy Te is nagyon vágysz a törődésre, a gondoskodásra és a szeretetre.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Vízöntõ, rég nem ébredt ilyen biztató reggelre, amikor minden olyan nyugalmasnak tûnik és problémáira is körvonalazódni látszik a megoldás. Ezt a nyugalmat élvezheti ma a nap folyamán. Legyen magabiztos és céltudatos, hogy az életében még fennálló egyéb apró kellemetlenségektõl is megszabadulhasson.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Erről hazudsz a leggyakrabban a csillagjegyed szerint

Oroszlán – Napraforgó

Oroszlán csillagjegyűként úgy vonzod magadhoz az embereket, mint a mágnes, ugyanis melegszívű, kedves és hűséges típus vagy. Emellett a munkaadók is kedvelnek téged, hiszen remekül, pontosan dolgozol, kitartó és ambiciózus vagy, jó úton haladsz egy vezető pozíció felé. Születési virágod a napraforgó és a körömvirág, amelyek mind azt jelentik, hogy vágysz a figyelem középpontjába, szeretnéd, hogy sikereid miatt felfigyeljenek rád és szakmailag is hírnevet szerezz. 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Mostanában meglehetõsen hullámozhattak érzelmei, kedves Oroszlán, melyet környezete is igen érzékenyen viselt. Most végre tisztázhatja érzéseit szeretteivel, párjával, vagy azokkal, akiket kétségek között hagyott. Ne féljen kimutatni gyakrabban gondolatait, mert ha eltitkolja õket, környezete is nehezebben fogja megérteni hangulatingadozásait.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: