Rák – Medveköröm

Ha Rák csillagjegyű vagy, akkor igen érzelmes és szenvedélyes a természeted. Hűséges vagy, kitartasz a barátaid mellett, ha kell, támogatod őket, együtt érzel velük. Emellett óvatosság is jellemez az élet minden területén. Mielőtt cselekszel, kétszer átgondolod, mit akarsz tenni. Születési virágod a medveköröm, a fehér rózsa, a liliom és az erdei turbolya. Fehér vagy világos színű szirmaik az együttérzést és a lélek tisztaságát szimbolizálják.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma különösen sokszor megfordulhat a fejében ingatlanának értéknövelõ felújítása, vagy esetleg egy új értékbe való befektetés. Az ötlet kiváló, de ez semmiképp sem olyan döntés, amit jó elhamarkodottan meghozni. Járja körbe alaposan a témát és nézzen szét a piacon, hogy megtalálja az ön számára legkedvezõbb ajánlatot. Vigyázzon, az értéknövekedés eltarthat egy darabig, de ha tud várni, busásan megtérülhet befektetése, kedves Rák.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak – Szegfű

Bak csillagjegyűként visszafogottság és fegyelmezettség jellemez. Ritkán lehet kihozni a sodrodból, nem hagyod magad feldühíteni. Mindig körültekintő, gyakran már-már túl gyakorlatias vagy. Ez nem feltétlenül rossz tulajdonság, sokszor hasznát veheted az életben. Születési virágod a szegfű, a borostyán és az árvácska. Mindegyik erős és tartós virág, igazán illik a személyiségedhez.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Hosszú ideje küzdhet egy magasabb beosztás, jobb fizetés, nagyobb üzleti elismerés reményében, kedves Bak, ma pedig úgy tûnik fáradozásait siker koronázza. Rengeteg munkája és energiája nem marad észrevétlen, sikerült lenyûgöznie fõnökeit, partnereit, üzletfeleit. Csak így tovább!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csillagjegyek, akik hajlamosak a gazdagságra

Bika – Pipacs

Ha Bika a csillagjegyed, egyik legmeghatározóbb tulajdonságod, hogy makacs vagy. Ha valamit a fejedbe veszel, arról soha senki nem fog tudni lebeszélni és egyáltalán nem lehet téged befolyásolni. Ugyanakkor hatalmas a szíved, határozott vagy, a szerelmi életben pedig szereted birtokolni a másikat. Születési virágod a pipacs, a rózsa és a gyűszűvirág. Mindegyik pont olyan, mint a személyiséged: színesek, szívósak és igénylik a törődést, figyelmet.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lehet, hogy egy nagyobb lakoma hatására kissé labilisnak érezheti közérzetét, ezért elhatározhatja, hogy ezen túl nagyobb figyelmet fordít egészségére és azon belül is táplálkozására. Ne csak étrendjét reformálja meg, hanem életmódját is, kezdjen el rendszeresen mozogni és járjon utána, hogy önnek, személy szerint mely étrendek a legkiválóbbak. Lehet, hogy az elején nehéz lesz, de higgye el, kedves Bika, hogy változás idõvel megéri a fáradozást.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: