Kiszemelted már a srácot, de nem tudod összepasszoltok-e? Mindig is a szenvedélyes típusú srácokra buktál vagy éppen ellenkezőleg? Talán nem is sejted, de ennek mind-mind köze van a horoszkópodhoz. Hogy miért? Máris mutatjuk!

Rák

Rákként nagyon fontos számodra az állandóság, hogy legyen kire támaszkodnod a mindennapok során.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Kedves Rák, ma lehet, hogy fény derül eddig rejtegetett mûvészi vénájára, mely ezidáig szunnyadt önben. Lehet, hogy tehetségébõl még némi hasznot is húzhat, ha meglátja a benne rejlõ lehetõségeket és az azonnali felkéréseket nem utasítja el rögtön, vagy el nem ragadják érzelmei. Ne aggódjon, ha belevág újdonsült ötletébe, nem marad egyedül a megvalósítással, lesz, aki szívesen segít önnek, ha szüksége van rá.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Heti horoszkóp 2020. július 13. – július 19. – Izgalmas változások előtt

Alapvetően olyan típus vagy, aki könnyen a lelkére vesz bármit, éppen ezért olyan partnert keresel, aki megfelelő érzelmi háttérrel rendelkezik, vagyis nem akad ki azon, amikor te egy kicsit kiborulsz.

Sok esetben szívesebben maradsz otthon egyedül egy jó könyvvel vagy filmmel, így erős rá a gyanú, hogy a munkahelyeden ismerkedsz majd meg a nagy Ő-vel.

Halak

Olyan fiút szeretnél magad mellé, aki okos és közben nagyon segítőkész.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Sokszor elõfordul az ember életében, hogy megvan a terv, megvan a pénz, megvan a lehetõség, de valahogy mégis félünk megtenni az elsõ lépést valami felé, amit szeretnénk. Ma ön is ilyen helyzetbe keveredhet, kedves Halak. Egy belsõ félelme, mely valószínûleg alaptalan, megnehezíti abban, hogy álmait megvalósítsa. Mérlegelje higgadtan, analitikus szemmel, hogy tényleg érdemes ennyire félnie az adott dologtól, és ha igen milyen más módjai vannak tervei megvalósításának.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Olyan társra vágysz, aki segít neked két lábbal állni a földön, mert alapvetően hajlamos lehetsz az álmodozásra.

5 csillagjegy, mely hajlamos túl hamar feladni a párkapcsolatát

Azonban nagyon romantikus vagy, így a párod minden földi jóban részesül ha veled van, sőt néha hajlamos lehetsz túlzásokba is esni, de vajon ezt melyik srác merné neked szóvá tenni, miközben annyira aranyos vagy?

Nyilas

Amikor elképzeled az álomsrácot, akkor egész biztosan egy intelligens, nyitott, közvetlen, humorban bővelkedő srácot látsz magad előtt.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Napi kötelezettségei miatt ma lehet, hogy kevesebb ideje, energiája jut azokra a kreatív dolgokra, amiket igazán szeret. Kedves Nyilas, ne nyomja el magában az ötleteket, inkább próbálja meg szinkronba hozni õket mindennapi teendõivel. Ossza be idejét úgy, hogy ne kelljen lemondania szenvedélyérõl azért, mert feltorlódtak feladatai.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Olyan valakire vágysz, aki partnered lehet a kalandok során, de a hétköznapok gondjainak megoldása közben is melletted van.

Mivel melletted mindig buli az élet olyan srácra vágysz, aki nagyon kitartó és szereti feszegetni a határait.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: