Nyilas

A Nyilasnak mindene a szabadság, ezért nem is találja meg a lelki társát 28 éves kora előtt. Elutasít minden komoly kapcsolatot azzal a feltételezéssel, hogy az élet sokkal egyszerűbb a zűrös szívügyek nélkül. Amikor valaki mégis belopja a szívébe magát, biztosra megy, és nem engedi, hogy megfojtsák.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Amennyiben hisz a végzetben, kedves Nyilas, nos, most minden beteljesülhet, amit ez alatt értünk, méghozzá, csakis a jó értelemben! A csillagok ma nagyon szerencsés állása szinte tökéletessé teheti a napját, amikor is szabadon ismerkedhet, felfedezhet, vagy éppen megtalálhatja azt, akit már oly régóta keresett!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Ez a jegy nem igazán hisz a lelki társ fogalmában, sokkal inkább kötelezi el magát gyakorlatias szempontok szerint. Ennek eredményeképpen a 30-as éveinél korábban nem valószínű, hogy találkozik az igazival és akkor is fenntartásokkal közelít felé, nehogy kudarcot valljon.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Egy nagyon izgalmas valakivel hozhatja ma össze az élet, kedves Bak, akinek sikerül hamar feledtetni önnel a napi gondokat. Amennyiben mégis úgy gondolná, mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, ne tegye, mert ez bizony szép és igaz is egyszerre!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a 3 csillagjegy nagyon tud manipulálni. Jobb, ha vigyázol velük!

Vízöntő

Ez a jegy nem esik könnyen szerelembe és hajlamos eltaszítani magától bárkit, aki a közelébe akar férkőzni. De egy ponton eljut oda, hogy szeretné a lelkében zajló dolgokat megosztani valakivel és gyakran az egyik legjobb barátjából válik az igaz szerelme.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma, akármennyire is szétszórt legyen, talán még sohasem érezte magát ennyire összeszedettnek és magabiztosnak valamiben! Ha ennyire nyilvánvaló, kedves Vízöntõ, mi lenne a legjobb lépés, kár pazarolni, holmi, nem túl ideálisnak tetszõ körülmények miatt, az idejét. Lépjen, amíg nagy a lelkesedés és megvan a hajlandóság is önben, hogy meglépje, amit meg kell lépnie!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A Halak 17 éves korában találkozik a lelki társával. Biztos benne, hogy a kapcsolat egész életre szól majd és a másikról úgy képes áradozni, mintha az egy tündérmeséből lépett volna ki. Ez az életszakasz tökéletes számára, hogy új dolgokat tapasztaljon, új perspektívát sajátítson el és új kalandokba kezdjen bele.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Valami most nagyon lekötheti a figyelmét, érdeklõdését, amitõl szinte alig lehet majd elrángatni önt, mégis egyesek eredményes kísérleteket tehetnek erre. Ha alkalmilag enged is, mihelyt lehet, térjen vissza a hazai pályára, mert addig úgysem lel nyugalmat, amíg a végére nem jár annak, aminek szeretne!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: