5. Mérleg

A Mérleg szívében mindenkinek van hely, az ő szeretete nem ismer határokat. Ha létezik csillagjegy, aki az érzelmi energiamezejével képes jobb hellyé tenni a világot, az egészen biztosan ő. Kedves, segítőkész és nagyon szeretetteljes, és az érzelmeit is képes egyensúlyba hozni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-03)

Ma igyekezzen minél inkább tartózkodni a homályos, ködös megfogalmazásoktól és egyáltalán bármitõl, ami félreértésekre adhat okot. Ha mégis nem sikerülne szót értenie valakivel, úgy ne erõltesse mondandóját, mert valószínûleg azzal csak egyre távolabb és távolabb kerülhet céljától, inkább kutassa fel gyorsan azt a személy a környezetében, akivel már szinte szavak nélkül is megértik egymást, s kérje az õ segítségét!

6. Bika

A Bika talán nem is tudja, milyen elemi erővel vonzza az elveszett, bátortalan embereket. Ami már csak azért sem véletlen, mert a többiek érzik a benne lakozó hatalmas lelki erőt, ezért ösztönösen hozzá fordulnak segítségért. Érdemes használnia ezt a különleges tehetséget.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-03)

Amennyiben ma anyagi, esetleg szakmai természetû problémái adódnának, kedves Bika, úgy mindenképpen törekedjen arra, hogy a megoldás keresésében, mindvégig objektív tudjon maradni, mert most csakis ez vezet el a sikerhez! Alkalmasint, érdemes más perspektívából is ránéznie a dolgokra, ha úgy érzi, elakadt valamiben.

Ez a mágikus képesség rejlik benned! Ismerd meg a 12 csillagjegy elképesztő mágikus képességeit

7. Vízöntő

A Vízöntőt a többiek elsőre hidegnek, távolságtartónak látják, pedig valójában neki van a legmelegebb szíve. Álmodozó, intuitív énjét sokáig elrejti a többiek elől, ami csupán azért furcsa, hiszen ő maga is pontosan ebből meríti a lelki erejét.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-03)

Ma eljátszhat a gondolattal, kedves Vízöntõ, hogy tudatosabban vigye életét. Ez egy igazán remek ötlet és mindenképpen önnek való küldetés. Tervezze meg alaposan, hogy min és hogyan szeretne változtatni, írja le pontosan teendõit és az ehhez szükséges dolgokat pontról pontra és vágjon bele a nagy feladatba.

8. Kos

Bár a többiek könnyen beleszeretnek a Kosba, ugyanolyan könnyen el is menekülnek tőle. Akad ugyanis valami a személyiségében, amit érdemes még fejlesztenie, vagyis hogy megélhesse, milyen erős és gyönyörű belülről. Nagyon is erős lehetne lelkileg, ha képes lenne hatékonyabban kontrollálni önmagát.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-03)

Ma meglehetõsen nagy erõfeszítéseket tehet annak érdekébe, hogy átadja másoknak a tudását, vagy megossza velük álláspontját, gondolatait, ám mégis elõfordulhat, hogy ez most nem sikerül valami jól. Ha így is lenne, ne csüggedjen egy percig sem, kedves Kos, legalább megpróbálta. Rázza meg magát és felejtse is el a történteket!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: