5. Mérleg

A Mérleg szívében mindenkinek van hely, az ő szeretete nem ismer határokat. Ha létezik csillagjegy, aki az érzelmi energiamezejével képes jobb hellyé tenni a világot, az egészen biztosan ő. Kedves, segítőkész és nagyon szeretetteljes, és az érzelmeit is képes egyensúlyba hozni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

A mai nap folyamán, szinte egész nap a figyelem középpontjában lehet, kedves Mérleg, ami, míg egyrészrõl igencsak jólesõ dolog, másrészrõl nem kevés felelõsség is, hiszen ez kiemelt fontosságának az egyértelmû jele, aki pedig fontos ember, annak nagy teher is nyugszik a vállán!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

6. Bika

A Bika talán nem is tudja, milyen elemi erővel vonzza az elveszett, bátortalan embereket. Ami már csak azért sem véletlen, mert a többiek érzik a benne lakozó hatalmas lelki erőt, ezért ösztönösen hozzá fordulnak segítségért. Érdemes használnia ezt a különleges tehetséget.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Kifejezetten sok behatás érheti minden irányból, kedves Bika, így nehéz lesz mindent megfelelõen kezelni, de azért korántsem lehetetlen a helyzet! Bízzon önmagában és ítélõképességében, s amit jónak ítél, jutalmazza, amit pedig rossznak, továbbra is kategorikusan utasítsa el, akkor egyensúlyban meredhet.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2018-11-19

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2018-11-19

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Cikkajánló Tovább olvasom

7. Vízöntő

A Vízöntőt a többiek elsőre hidegnek, távolságtartónak látják, pedig valójában neki van a legmelegebb szíve. Álmodozó, intuitív énjét sokáig elrejti a többiek elől, ami csupán azért furcsa, hiszen ő maga is pontosan ebből meríti a lelki erejét.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Ma meglehetõsen kellemesen telelhet a napja, kedves Vízöntõ, nyugalmát csak ritkán zavarhatja meg egy-két elõre nem várt meglelegetés, amelyek többsége nem csak, hogy jól eshet, de egyben önbizalom-növelõ szereppel is bírhat, hiszen nem kevés elismerés, amiben ma részesülhet! Élvezze ezt a szép napot!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

8. Kos

Bár a többiek könnyen beleszeretnek a Kosba, ugyanolyan könnyen el is menekülnek tőle. Akad ugyanis valami a személyiségében, amit érdemes még fejlesztenie, vagyis hogy megélhesse, milyen erős és gyönyörű belülről. Nagyon is erős lehetne lelkileg, ha képes lenne hatékonyabban kontrollálni önmagát.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Meglehet, hogy mára mindent jól eltervezett, mégis, a napi rutin most könnyen borulhat, ami ezúttal talán nem is olyan rossz, kedves Kos. Lazítson egy kicsit, s hagyja, hogy ma oda sodorja az élet, ahová csak akarja! Lehet, hogy messzebbre juthat, mint képzelné!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: