5. Mérleg

A Mérleg szívében mindenkinek van hely, az ő szeretete nem ismer határokat. Ha létezik csillagjegy, aki az érzelmi energiamezejével képes jobb hellyé tenni a világot, az egészen biztosan ő. Kedves, segítőkész és nagyon szeretetteljes, és az érzelmeit is képes egyensúlyba hozni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-22)

Ma valaki, aki igen fontos önnek, megeshet, hogy túl kevés idõt képes önre szánni, ami igencsak rosszul érintheti. Legyen vele megértõ, s, ha lehet, próbáljon meg melléállni ebben a feszült helyzetben, még akkor is, ha jelenleg maga is kárvallottja a történteknek. Most ez a helyes lépés!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

6. Bika

A Bika talán nem is tudja, milyen elemi erővel vonzza az elveszett, bátortalan embereket. Ami már csak azért sem véletlen, mert a többiek érzik a benne lakozó hatalmas lelki erőt, ezért ösztönösen hozzá fordulnak segítségért. Érdemes használnia ezt a különleges tehetséget.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-22)

Lehet, hogy az elõzõ estéje jól sikerült, vagy csak nem tudott aludni, mert ma reggel egyáltalán nem akaródzik kikelni az ágyból. Legszívesebben egész nap csak lustálkodna. Fejében ott lebeg az a rengeteg teendõ, amit mára betervezett, de vegye figyelembe, kedves Bika, hogy néha meg kell engednie magának egy kis pihenést, ahhoz, hogy másnap újult energiákkal tudjon nekivágni feladatainak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Hétfői Horoszkóp - Ha hosszú távú céljai vannak, akkor most komoly...

7. Vízöntő

A Vízöntőt a többiek elsőre hidegnek, távolságtartónak látják, pedig valójában neki van a legmelegebb szíve. Álmodozó, intuitív énjét sokáig elrejti a többiek elől, ami csupán azért furcsa, hiszen ő maga is pontosan ebből meríti a lelki erejét.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-22)

Egy csodálatos nap állhat ön elõtt, kedves Vízöntõ, amikor is egy kisebb baráti, vagy éppen családi összejövetelre kerülhet sor, finom ételekkel, nagy beszélgetésekkel, sztorizgatással, így meg van rá minden esély, hogy igazán jól érezze magát. Ne töltsön túl sok idõt a háttérmunkálatokkal, inkább élvezze a jó társaságot!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

8. Kos

Bár a többiek könnyen beleszeretnek a Kosba, ugyanolyan könnyen el is menekülnek tőle. Akad ugyanis valami a személyiségében, amit érdemes még fejlesztenie, vagyis hogy megélhesse, milyen erős és gyönyörű belülről. Nagyon is erős lehetne lelkileg, ha képes lenne hatékonyabban kontrollálni önmagát.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-22)

Ma kissé aggodalmaskodhat az anyagiak miatt, melyek komoly fejtörést okozhatnak önnek, egy váratlan kiadás, vagy éppen az utóbbi napok kiköltekezései miatt. Próbálja meg valahogy visszaszerezni az uralmat pénztárcája felett, s, amennyiben úgy érzi, jelentõs a hiány, feltérképezni minden eshetõséget, amivel egy kis pluszhoz juthatna.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: