9. Oroszlán

Az Oroszlánt valójában a saját egója tartja rabságban. Addig nem élheti át a benne rejlő szépséget, és a valódi lelki erőt, amíg nem dolgozik az egoizmusán. Nagylelkű és önzetlen természete pontosan emiatt mások előtt is csak később mutatkozik meg.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Rendkívüli kíváncsiság kerítheti hatalmába, melynek alig bírhat ma eleget tenni, kedves Oroszlán! Ha lehetõségei engedik, ne is nagyon fogja vissza az önben rejlõ kis felfedezõt, inkább engedje szabadjára, s ki tudja, hová el nem jut majd általa! Lehet, hogy nagy meglepetések érhetik ma!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

10. Ikrek

Az Ikrek csillagjegyet számtalan tulajdonságáért lehet szeretni, de valamiért mégis nehéz benne megbízni. Gyakran és váratlanul változtatja a hangulatát, sokszor felszínesnek tűnhet, és nem is mindenkor tartja meg az ígéretét. Talán ezek a tulajdonságok azok, amelyek nem teszik őt olyan vonzóvá mások szemében, és amelyekkel gyengíti önmagát.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Igyekezzen ma egy kicsit közelebb engedni magához az embereket, mint általában, kedves Ikrek! Bontsa le, ha csak ideiglenesen is, a biztonsági falakat, tegye egy kicsit félre prekoncepcióit, s fogadjon el mindent egyszerûen és kedvesen, ahogy van, minden hátsó szándék feltételezése nélkül.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ez a 3 csillagjegy, akiknek hatalmas feladatot szántak: Mindenki máshogy tekint rájuk, ezért különlegesek

Ez a 3 csillagjegy, akiknek hatalmas feladatot szántak: Mindenki máshogy tekint rájuk, ezért különlegesek

Az alábbi 3 csillagjegybe tartozó emberek gyakran érezhetik különcnek magukat, olyan embereknek, akik nehezen tudnak beilleszkedni. Különös érzésvilággal születtek, a lelki erejük és világuk nem hasonlítható senkiéhez.

Cikkajánló Tovább olvasom

11. Bak

A Baknak nem erőssége, hogy valóban és szívből megélje a pozitív érzelmeket. Hajlamos lehet a cinikus viselkedésre, amivel inkább eltaszítja magától a többieket. Pedig kiváló humora és szorgalma okán nagyon is szerethető csillagjegy, de az optimizmusát van még hová fejlesztenie.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Igyekezzen minél lazábbra venni ma mindent, s, a külsõségek helyett, koncentráljon csakis az igazán fontos dolgokra, kedves Bak. Annál is inkább, mivel számíthat most egy váratlan meglepetésre, ami nagyon jól fog esni, s ami mögött megeshet, hogy több van, mint amennyi elsõre látszik!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

12. Skorpió

A Skorpió folyamatos féltékenykedésével és irigykedésével gyengíti saját magát, amivel bizonytalanságot kelt a többi emberben is. Pedig semmilyen veszélytől nem kell tartania, maximum a saját, negatív gondolataitól. A valódi érzelmeit nagyon mélyen elrejti, nem könnyű rajta kiigazodni, ezért is került éppen ő a lista legvégére.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Nem vitás, hogy a mai nap az öné, kedves Skorpió, amikor is szinte minden ön körül fog forogni! Ne szerénykedjen, méltán kiérdemelte a kényeztetést, a szeretetet és a törõdést, így ne is foglalkozzon most mással, csak azzal, hogy mielõbb azokkal lehessen, akiket a legjobban szeret a világon, s közösen élvezzék az élet minden aprócska kis örömét!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!