Olykor szükség van a rossz kapcsolatokra is, hiszen a hibáinkból tanulunk a legtöbbet. De mi van akkor, amikor mindig olyan embert fogunk ki, aki nem való hozzánk. Viszont, amikor nincs tanulság egy rossz kapcsolat mögött, előfordulhat, hogy önmagadban kell keresned az okot. A jellemvonásaink azok, amik befolyásolhatnak minket egy döntés esetén. Így kiköthetünk egy számunkra nem megfelelő ember mellett.

KOS

A te problémád az, hogy a hozzád hasonló embereket választod ki. Ha az elején izgalmasnak is tűnik a kapcsolat, egy idő után problémákat szülhet az, hogy mindkét fél uralni akarja a másikat. Ahhoz, hogy egy jól működő párkapcsolatod legyen, olyan embert kell találnod, aki egy kicsit másabb, mint te. Ne félj az újdonságoktól!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BIKA

A makacsságod sok mindent tönkretehet, mikor párválasztásra kerül sor. Hajlamos vagy arra, hogy olyan embert válassz, akinek a nézetei teljes ellentétei a tieidnek és az, hogy sosem juttok közös nevezőre, árt a kapcsolatotoknak.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-05-29

IKREK

Te pont azoktól az emberektől tartózkodsz, akikkel találnál, mert félsz, hogy megsérülsz. Megijeszt, ha valaki közeledni próbál hozzád. De pont azok az emberek fognak megbántani, akik annyira nem is érdeklődnek irántad. Az lenne számodra a megfelelő partner, aki nem adja fel egyhamar és vállalja azt, hogy közös erővel dolgozzatok a kapcsolatotokon.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Olyan embert választatsz, akinek leginkább csak figyelemre van szüksége. Ezt tőled meg is kapja, függőjévé válik a figyelmednek, de ennyi. Számodra egy olyan ember lenne tökéletes, akitől ugyanannyi figyelmet kapsz, mint adsz. Érezned kell, hogy te is fontos vagy.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: