OROSZLÁN

Általában olyan emberbe szeretsz, aki csodál téged, bármit is teszel és ez nagy adag önbizalmat ad neked, de egyben egy eltorzult énképhez is vezethet. A számodra ideális partner biztat, melletted áll, viszont felhívja a figyelmedet a hibáidra és figyelmezte, ha túl nagyok az elvárásaid valamivel kapcsolatban.

SZŰZ

Lenyűgöznek azok az emberek, akik nagyon nyugodtak, talán túlságosan is. Gyakran beleszeretsz olyan emberekbe, akik mellett könnyűnek tűnik, elfelejtve, hogy az élet ennél összetettebb és a problémák nagyobb figyelmet igényelnek. A legjobb, ha olyan társat választatsz, aki támogatni fog, és türelmes lesz veled, de aki értékes tanácsokat ad, amikor szükséged van rá.

Pénteki Horoszkóp - Érezni fogja a változás szelét a levegőben.

MÉRLEG

Olyan embert keresel, aki odavan a kinézetedért, csodál téged. De ne felejtsd el hogy egy kapcsolat nem épülhet külsőségekre. Olyan emberre van szükséged, aki akkor is elfogad, amikor nem kifogásolhatatlan a külsőd, és melletted áll a nehéz pillanatokban is.

SKORPIÓ

Mindig olyan emberekkel veszed körül magad, akik csak a maguk kis világával vannak elfoglalva és azt az érzést keltik benned, hogy nem vagy elég fontos. Ideális lenne számodra egy olyan partner, aki elfogad. Támogat, aki mellett fontosnak érezheted magad.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: