NYILAS - Kaland

Szellemesek és függetlenek a jegy szülöttei, akik imádják a filozófiai vitákat és a kalandokat is. Olyan párral kiegyensúlyozott, aki képes osztozni gyermeki énjében és kalandvágyában. A Nyilas utál unatkozni, olyan társra vágyik, akivel felfedezheti a világot.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-15)

Ma kivételes fogékonyságot mutathat a spiritualitás és más metafizikai kérdések iránt, aminek következtében mai tapasztalásaiból sokat tanulhat, és hamar megszülethet az új felismerés is, melyet azonnal, szívesen meg is osztana barátaival, azonban még elõtte be kellhet fejeznie a munkáját. Tárolja az információt, kedves Nyilas, és tartson ki amellett, hogy elõbb a munka, aztán a szórakozás, de nem azért, mert mások azt gondolják, hogy így helyes, hanem azért, mert az ön lelkiismerete csak akkor nyugodt, ha becsülettel jár el. Megéri, hisz lehet, hogy késõbb, de legalább felhõtlenül szórakozhat, beszélgethet.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

BAK - Határozottság

A leghatározottabb és legmunkásabb állatövi jegy, aki szorgalmas, ambíciózus és örömmel tesz azért, hogy elérje a céljait. Olyan partnerre vágyik, aki hasonlóan erősen dolgozik meg a kapcsolatukért, aki támogatja, de, aki néha képes kiszedni a mókuskerékből, hogy együtt lelazuljanak. Ez azonban nem könnyű, így a határozott Bak határozott jegyet igényel maga mellé.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-15)

A mai napon kissé zaklatottá válhat mások tudatlanságát, vagy butaságát tapasztalva. Ne mérgelõdjön ezen, hisz nem vagyunk egyformák. Lehet, hogy amit ön butaságnak vél, az másoknak szentírás és fordítva. Táplálja gondolatait ma ebbõl a bölcsességbõl és meglátja, szebb lesz a világ. Ha pedig valaki elügyetlenkedik valamit, inkább csak nevessen egy jót, az amúgy is hosszabbítja az életet!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Szombati Horoszkóp - Előfordulhat, hogy a karrierje, vagy a szerelmi élet stagnálni fog ezekben a napokban, de...

Szombati Horoszkóp - Előfordulhat, hogy a karrierje, vagy a szerelmi élet stagnálni fog ezekben a napokban, de...

Próbálja a javára fordítani ezt a nyugodtabb időszakot és csináljon olyan dolgokat, amikre általában nincs elég ideje. Maradjon a munkatársai oldalán és ne fitogtassa a tudását a főnöke előtt. Senki sem szereti a talpnyalókat.

Cikkajánló Tovább olvasom

VÍZÖNTŐ - Függetlenség

Szórakoztató, lelkes, spontán és lázadó, imádja a függetlenséget és a szabadságot. Akkor is, ha kapcsolatban él. Szüksége van az "én-időre", amikor töltekezhet és egy kicsit magába szállhat, elmélkedhet, kikapcsolódhat. Az ideális partner számára teret ad, elfogadja, hogy néha egyedüllétre vágyik, sőt a legjobb, ha ő is olyan, aki ezt a fajta függetlenséget preferálja önmagának.

HALAK - Szeretet

Ők a legérzékenyebb és legérzékibb, legszeretetközpontúbb jegy. Menthetetlenül romantikusak és álmodozók, akik igénylik a nagyfokú szeretetet és odaadást. Sérülékenyek és naivak, de a szerethető módon, és ezt partnerüknek értékelni kell. Temérdek romantikát és szerelmet képesek befogadni, ezért ezt kell sugározni feléjük, és álmaikat támogatni kell, hinni bennük. Csak így lesz boldog a Halak.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-15)

A mai napon, bármennyire is szárnyalnak gondolatai, s bármennyire is szeretné másokkal is megosztani õket, hogy átérezhessék a felvilágosulás örömét, ma semmiképp se próbálkozzon ilyesmivel, mert nem fogják érteni, s akadékoskodó hozzáállásukkal csak önt is lelombozzák. Kivételesen legyen önzõ és tartsa meg magának örömét, esetleg csak társával, vagy legjobb barátjával ossza meg õket. Talán õ érteni fogja, végül is nem véletlenül oly fontosak egymásnak...

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!