Az oroszlán szereti önmagát

A szó jó értelmében, mert, ha egy oroszlán nem szereti magát, akkor mást sem tud szeretni, ezt mindenképpen tartsuk szem előtt akkor, ha egy olyan személlyel van dolgunk aki az oroszlán jegyében született. Ha ő is viszonozza a szimpátiát, akkor biztosak lehetünk abban, hogy őszinte.

A szűz a leghűségesebb

A szűz jegyében született személyek egy életre szóló partnert választanak maguknak. Ők nagyon pedánsak, mindent jól átgondolnak, sokat keresgélnek, míg megtalálják az igazi társat, de amikor megtalálták akkor hűségesek lesznek hozzá életük végéig.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ma technikai zûrbe keveredhet, kedves Szûz, ami kihatással lehet anyagi ügyeire is. vigyázzon, megbízhatatlan számítógéppel ma inkább ne próbáljon fontos utalásokat bonyolítani, mert lehet, hogy pont a folyamat közben adja meg magát a gép. Ma kitartása biztosan elõbbre fogja vinni, mint szerencséje, így az is lehet, hogy csak egy jó adag türelemre lesz szüksége, hogy el tudja végezni elektronikus ügyeit.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-03-27

A mérleg a legkommunikatívabb

A mérleg jegyében született személyek vidám személyiségűek. Nem szeretik a magányt, a legjobb ajándék számukra az, ha egy órát beszélgethetnek egy olyan emberrel akinek kiönthetik a lelküket.

A skorpió végzetes

Létezik egy régi mondás, ne adja az Isten, hogy megbánts egy skorpiót és ez a valóságban is igaz. Ha egy skorpió bosszút ál,l akkor biztosak lehetünk abban, hogy ő fog győzni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: