Az oroszlán szereti önmagát

A szó jó értelmében, mert, ha egy oroszlán nem szereti magát, akkor mást sem tud szeretni, ezt mindenképpen tartsuk szem előtt akkor, ha egy olyan személlyel van dolgunk aki az oroszlán jegyében született. Ha ő is viszonozza a szimpátiát, akkor biztosak lehetünk abban, hogy őszinte.

A szűz a leghűségesebb

A szűz jegyében született személyek egy életre szóló partnert választanak maguknak. Ők nagyon pedánsak, mindent jól átgondolnak, sokat keresgélnek, míg megtalálják az igazi társat, de amikor megtalálták akkor hűségesek lesznek hozzá életük végéig.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Valami probléma adódhat ma a családjában, kedves Szûz. Valaki, aki közel áll önhöz, nem volt õszinte és ebbõl adódóan most eléggé lelombozva érezheti magát. Intézze el szükséges teendõit, de a nagyobb, fontosabb döntéseket semmiképp ne ma hozza meg, várjon, amíg lelkiállapota újra pozitív és optimista lesz, nehogy rosszkedve döntéseit is negatív irányba terelje.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

6 túlféltős csillagjegy, akinek nem ártana lazítania a pórázon

6 túlféltős csillagjegy, akinek nem ártana lazítania a pórázon

Szóval, lazítaniuk kéne némiképp azon a bizonyos pórázon, ha nem szeretnék, hogy párjuk levegő után kapkodjon. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

Cikkajánló Tovább olvasom

A mérleg a legkommunikatívabb

A mérleg jegyében született személyek vidám személyiségűek. Nem szeretik a magányt, a legjobb ajándék számukra az, ha egy órát beszélgethetnek egy olyan emberrel akinek kiönthetik a lelküket.

A skorpió végzetes

Létezik egy régi mondás, ne adja az Isten, hogy megbánts egy skorpiót és ez a valóságban is igaz. Ha egy skorpió bosszút ál,l akkor biztosak lehetünk abban, hogy ő fog győzni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: