Skorpió

Skorpióként nagyon szereted, ha egy srác türelmes és akkor is hajlandó kitartani melletted, amikor te éppen rossz passzban vagy. Elég ingadozó a hangulatod, ha azonban megtalálod az igazit, akkor ő segítségedre lehet abban, hogy a stabilitás beköszöntsön az életedbe, egy ilyen sráccal pedig egészen biztos, hogy hosszútávra tervezel majd. Nem szereted, ha valaki felszínes, ugyanis szívesen osztod meg a magas röptű gondolataidat a másikkal.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ön mindig céltudatos, következetes és akaratos, kedves Skorpió, így elhatározásaiban is igencsak hajthatatlan. Azonban ma eljött az ideje, hogy megengedjen magának egy kis élvezetet. Akár az elmúlt idõszak jutalmaként, akár azért, hogy tovább tudja csinálni elhatározásait, kényeztesse magát egy nagy adag édességgel, néhány óra relaxálással, vagy valamivel, amirõl már régóta lemondott. Ne vegye mindig olyan komolyan az életet, néha engedje el magát.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Egyszerűen élsz halsz a kreatív és okos pasikért. Az olyan srácokat részesíted előnyben, akik inspirálnak téged, akik lenyűgöznek a kitartásukkal, egyedi ötleteikkel. Te egy született vezető vagy, olyan, aki nem fél kiállni mások elé, sőt imádod, ha középpontban lehetsz, így nem ritka, hogy szórakozóhelyeken ismerkedsz.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-11-21

Ikrek

Ikrekként nagyon fontos számodra, hogy elköteleződhess valaki mellett, azonban fontos számodra, hogy közben megőrizhesd a szabadságod is. Az izgalmak éltetnek, éppen ezért csakis olyan srác jöhet szóba, aki maga is karizmatikus egyéniség és bátran vág bele veled bármilyen kalandba.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: