Mérleg

Azért lököd el a szerelmet, mert félsz hogy megbántanak.

Korábban már megsérültél, sokat bántottak. Ezért bevezettél néhány rendkívül drasztikus lépést annak érdekében, hogy biztosítsd magad hogy soha többé nem tudjanak megbántani. Mindig nemet mondasz a randikra, és mindenkit eltávolítasz aki közelíteni próbál feléd. És nem azért, mert nem érdekel. Ennek az az oka, hogy rettegsz, hogy valaki újra összetöri a szívedet. Sajnálom hogy ezt kellet mondanom, de ezt az egészet azért mondtam, hogy megtaláld a szerelmet. Erősödnöd kell és sokkal rugalmasabbnak kell lenned. Ez az egyetlen módja, hogy megtaláld a szerelmet.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy régi ismerõse bukkanhat fel a múltból, akihez nem csak barátság fûzte. Lehet, hogy meghívja önt egy vacsorára, ami önnek épp jókor jött, hiszen nem lett volna este amúgy sem semmi dolga. Érezze hát jól magát a rögtönzött találkán és ne lepõdjön meg nagyon, ha ismerõse virággal és pezsgõvel akarja elvarázsolni.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Azért taszítod a szerelmet, mert szélőséges bizalmi problémáid vannak.

Soha nem engeded le a falaidat, és senkit nem engedsz magadhoz közel. Nagyon senkibe sem bízol, főleg ha a saját szívügyedről van szó. A romantika minden ügyében óvatosan jársz el. A randik rövidek és felületesek. Bezárkózott vagy, és ezen változtatnod kell. Ragyognod kell. A szerelem nem fog bántani téged. Lehet hogy az út, amin megtalálod fájdalmas lesz, de ami nem öl meg, az megerősít.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valószínûleg sokszor megfordult már a fejében, hogy alkosson valamit, kedves Skorpió, vagy lehet, hogy már meg is tette, de eddig nemigen figyelt fel önre senki. Ma azonban fordulhat a kocka. Kreativitása lehetõséget kaphat arra, hogy szárnyaljon. Legyen türelmes és várja ki, hogy az önt körülvevõ lehetõségek kiforrják magukat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Azért lököd el magadtól a szerelmet, mert túl nagyok az elvárásaid.

Egy kicsit idealista vagy. Úgy romantikázol, hogy közben majdnem elveszed a másik fél emberségét. Amikor végre elkezdesz komolyan randizni valakivel, és rájössz, hogy csak emberi mozdulatokból és tévedésekből áll az egész, elég gyorsan elveszíted az érdeklődésedet. Mert az emberek soha nem felelnek meg azoknak az elvárásoknak, amiket te felépítettél magadban. De ezt ők honnan is tudnák? Engedned kell, hogy az emberek önmaguk maradjanak, és ne változzanak azzá, akiknek sikerül megfelelnie a számodra. Ne kezeld annyira keményen az embereket, és próbáld meg őket értékelni olyannak, amilyenek valójában.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valaki nagyon vonzónak találhatja munkahelyén, amit ma ki is mutathat önnek, kedves Nyilas. Ez az illetõ lehet, hogy az ön egyik felettese, így gondolja át jól, hogyan reagál közeledésére, mert egy hirtelen visszautasítást lehet, hogy nem viselne jól. A legjobb, ha megtartja vele a távolságot, amíg ki nem derül, valóban komolyak-e az érzelmei.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: