A 6 FÜGGETLEN NŐ

Kos

Ha azt veszi észre, hogy elárulod vagy megcsalod, nemcsak, hogy felszámolja veled a kapcsolatot, de bosszút is áll rajtad. Igazán kegyetlenné tud válni, ha azt érzi, hogy manipuláció áldozata. Jobb szeret inkább egyedül lenni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Nagyon gondosan figyel a részletekre. Előle nehéz bármit is elrejteni vagy titokban tartani. Nehezen tud kompromisszumot kötni, ezért az együttélés sosem egyszerű vele. Ha képes vagy megfelelni az elvárásainak, talán jól meglehettek.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

A mai napon, kerüljön sor bármilyen szakmai, vagy egyéb találkozóra, esetleg társadalmi eseményre, összejövetelre, egyszerûen vonzhatja maga köré az embereket, ami kiváló lehetõséget biztosít a kapcsolatépítésre! Cseréljen minél több elérhetõséget azokkal, akikkel jól szórakozik, ugyanis, több potenciál lehet némelyikükben, mint amennyire ma fény derült!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Heti szerelmi horoszkóp (február 10 - 16.) - Igen jelentős, egyben hosszú távra előremutató élmények és változások várnak rád ezekben a napokban!

Rák

Egy időzített bomba, aki soha nem felejt, és ha lehetősége van rá, akkor ezt a tudtodra is adja. Nagyon gyanakvó típus és mindig eléri azt, amit akar. Közben talán észre sem veszi, hogy elüldözi maga mellől a szeretett személyt.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ön rendkívül nagy erõfeszítéseket képes tenni nap, mint nap azért, hogy sikereket érjen el, ám teljesítményét sokszor nem értékelik az önt körülvevõk eléggé, ami annak is betudható, hogy általában nem veri nagydobra elért eredményeit. Meglehet, hogy érdemes és jövedelmezõ lenne változtatni ezen a gyakorlatán, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: