Oroszlán

Egy Oroszlán nő kőkeményen eléd áll, ha valami nem tetszik neki és olyan döntéshelyzet elé állít, amitől nem nehéz berezelni. Nagyon akaratos és kiszámíthatatlan. Egyedül is tökéletesen erősnek érzi magát, nem kell, hogy a párja bizonygassa neki az értékeit.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma nagyon forgalmas napra számíthat, kedves Oroszlán. Már reggel sok dolga lehet otthon, majd jönnek az elhalaszthatatlan elintéznivalók, és természetesen munkájában is megtalálják a bonyolult ügyek. Ezt az egész napos fárasztó, hektikus nyüzsgést a legjobb, ha este egy baráti összejövetel keretében vezeti le.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Nagyon erőszakos és kegyetlen tud lenni, ha nem érzi magát biztonságban. Mindig az kell, hogy neki legyen igaza, különben sértve érzi magát. Az esetek legnagyobb részében nehezen kezelhető. Nehéz vele párkapcsolatban élni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma igencsak nosztalgikus hangulatban lehet, kedves Skorpió. Sok régi emlék törhet fel elméjében, amik bizony azt is eredményezik, hogy felértékelõdnek önben a régi tárgyak. Amennyiben a lakásába vásárolna valamilyen kiegészítõt ma hajlamos lehet inkább a patinásabb darabokat keresni. Várjon a nagyobb beruházásokkal néhány napot, nehogy megbánja azokat, hátha hangulata csak egy napra szólt.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez okozza a legnagyobb csalódást a csillagjegyeknek

Halak

Eléggé kettős személyiség, aki szeretne könyörületes és kedves lenni, de valahogy sértettségében mégis előbújik belőle a bosszúálló oldala. Ha valami nem tetszik neki, szempillantás alatt képes kivonni téged az életéből.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Fordítson ma egy kicsit nagyobb figyelmet ügyeire, kedves Halak. Nem árt, ha egy kicsit átnézi kiadásait és rendszerezi anyagi dolgait, hogy tisztán lássa, mit és hogyan tehet annak érdekében, hogy tervei megvalósuljanak. A fárasztó papírmunka és számolgatás után pedig a legjobb, ha találkozik barátaival és kipiheni a sok idegõrlõ gondolat okozta fáradtságot.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: