A harmadik adventi hétvégén a Bak jegyébe lép a Vénusz, ami kiegyensúlyozottságot, békés hangulatot hoz. A hétvége horoszkópja következik.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Egy új munka lehetõsége környékezheti meg, kedves Bak, ami igencsak megragadja figyelmét. A lehetõség jobb körülményeket kínál és egy régi álmát teljesítheti be vele, azonban egy másik fontos dolgot lehet, hogy fel kell adnia cserébe. A választás nem lesz egyszerû, ezért alaposan mérlegelje lehetõségeit, mielõtt dönt.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

KOS

Ez egy tipikusan családi hétvége. Kérdés, hogy szakítasz-e időt a szeretteidre és az otthonodra. A sok teendőd mellett, után tölts időt a rokonaiddal és a lakás további díszítésével! Ezüst vasárnap ne felejtsd el meggyújtani a harmadik gyertyát!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma lehet, hogy meg kell birkóznia egy nem várt problémával, mely az otthonát érintheti. Sajnos van úgy, hogy idõrõl idõre elromlanak a dolgok, lehet, hogy a mai nap is bizony tönkremegy valami. Talán nem is baj, hiszen így legalább rákényszerül a cserére.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezekkel a csillagjegyekkel gyorsan túlteszed magad a szakításon

BIKA

Egy kis kiruccanásra vágysz ezen a hétvégén. Megnézhetnél egy vidéki, vagy külföldi karácsonyi várást. Ha erre nincs kapacitásod, akkor legalább menj el sétálni! Közben kalkuláld be, hogy mindenhol tömeg lesz. Ilyenkor ez „normális”… Jól érzed magad a hétvégén, és végre igazán a szeretteidre tudsz összpontosítani.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Bika, ma nagy lehetõségek akadhatnak útjába, ha elég figyel és nyitva tartja a szemét. Nem feltétlenül fog pénzt találni a járdán, de lehet, hogy barátaival egy remek ötletet eszelnek ki, amibõl hosszú távon gyümölcsözõ vállalkozás is lehet. Ne becsülje alá magát, vágjon bele bátran egy új projektbe.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Jól teszed, ha számolgatod a pénzedet. Semmiképpen sem szabad túl lépned a keretedet. Készíthetsz egy gyors költségvetést. Így pontosan látni fogod, hogy mire kell még költened. Az ünnepek sosem voltak spórolósak. Idén se lesz másképp. Persze ez csak az anyagi oldal: lelkiekben is készülsz az ünnepekre. Vedd sorra, mi mindenért lehetsz hálás!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma egy kicsit fáradtabbnak érezheti magát, még a szokásosnál is, kedves Ikrek, ami köszönhetõ az idõjárásnak, de akár annak is, hogy az utóbbi napokban igencsak energikus volt és tevékenyen részt vett mind a családi, baráti, mind a munkahelyi eseményekben. Lehet, hogy most jött el az ideje egy kis pihenésnek.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Szombaton jó passzban leszel. Béke és hála költözik a szívedbe. De vasárnap egy ronda bolygószembenállás kiborulás veszélyét szimbolizálja. Ne hagyd, hogy bárki vagy bármi felzaklasson! Mindenki kapkod, ideges. Te ne csatlakozz hozzájuk!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: