A Vénusz és a Hold fényszöge miatt most igazán közel kerülhetünk valakihez, akivel megoszthatjuk minden gondolatunkat, érzésünket. A hétvége horoszkópja következik.

Kos, Oroszlán, Nyilas hétvége horoszkóp

A hétvége horoszkópja szerint a Nap-Hold fényszöge stresszt okozhat például otthon, a családdal és más szoros kapcsolatokban. Amit tenni akarsz, azt érzelmi nyomás nehezíti. Környezeted érzékelni fogja a te belső feszültséged. Az a cél, hogy ne reagálj túl szenvedélyesen!  A megoldás erre az, ha tisztában vagy a belső feszültséggel, és felismered, hogy a külső konfliktusok egyszerűen csak néhány, önmagadban lévő megoldatlan probléma tükörképei. Olyan felismeréseid lesznek ezzel kapcsolatban, amik a lelki fejlődésedet szolgálják. Végül nagyon is jó élményeid lesznek a hétvégén.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-03-20)

Elõfordulhat, hogy ma inkább maradna bent, minthogy sok idõt töltsön kint a nagyvilágban, annak ellenére, hogy alapvetõen szereti a nyüzsgést, s új dolgokat felfedezni, megismerni. Néha kell ilyen nap is, kedves Nyilas, ha tehát teheti, engedjen a csábításnak és élvezze minél tovább az édes semmittevést otthona biztonságot nyújtó falai közt.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ember legyen a talpán, aki kiigazodik ezen az 5 csillagjegyen

Bika, Szűz, Bak hétvége horoszkóp

A Vénusz-Mars szextil fényszöge sok élményt jelez! Ez egy olyan tranzit, amely csodálatos pozitív érzelmekkel tölt fel. Valami kreatív munkát végezhetsz, vagy értékelheted mások kreativitását. Nagyon harmonikus és kellemes lesz a kommunikációd az ellenkező nemmel. Például, ha részt veszel nyilvános eseményeken, észre veheted, hogy még olyan emberek is, akiket nem ismersz, nagyon kedvesen reagálnak a jelenlétedre, és szeretnék lekötni a figyelmedet. Magabiztosabbnak érezheted magad, és könnyedén kezdhetsz beszélgetést valakivel, akit tetszik neked, és akár flörtölhetsz is vele. Tehát ne pazarold el ezt az energiát, különösen, ha egyedülálló vagy, hirtelen úgy érezheted, hogy vonz valaki, és ez a legjobb alkalom az első lépés megtételére!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-03-20)

A mai napon, bár kötelességtudata különösen erõs lehet, s biztosan derekasan helyt is áll, amennyire kell, kissé mégis fáradtnak és elnyûttnek érezheti magát, ami egyértelmû jele annak, hogy mostanában kicsit túl sok mindent vállalt agára. Lazítson a szíjon és igyekezzen ma este, alaposan kipihenni magát, az most sokat segíthet, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: