A Vénusz és a Hold fényszöge miatt most igazán közel kerülhetünk valakihez, akivel megoszthatjuk minden gondolatunkat, érzésünket. A hétvége horoszkópja következik.

Kos, Oroszlán, Nyilas hétvége horoszkóp

A hétvége horoszkópja szerint a Nap-Hold fényszöge stresszt okozhat például otthon, a családdal és más szoros kapcsolatokban. Amit tenni akarsz, azt érzelmi nyomás nehezíti. Környezeted érzékelni fogja a te belső feszültséged. Az a cél, hogy ne reagálj túl szenvedélyesen!  A megoldás erre az, ha tisztában vagy a belső feszültséggel, és felismered, hogy a külső konfliktusok egyszerűen csak néhány, önmagadban lévő megoldatlan probléma tükörképei. Olyan felismeréseid lesznek ezzel kapcsolatban, amik a lelki fejlődésedet szolgálják. Végül nagyon is jó élményeid lesznek a hétvégén.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

A mai egy nyugodt nap lesz az életében, kedves Nyilas. Kedvesével régóta talán elõször tudnak egy kicsit több idõt együtt tölteni, kikapcsolódni. Végre a romantika is helyet kap ma az életében, amire már valószínûleg rég óta vágyott. Engedje el magát és élvezze hát az adódó lehetõséget.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2024-01-26

Bika, Szűz, Bak hétvége horoszkóp

A Vénusz-Mars szextil fényszöge sok élményt jelez! Ez egy olyan tranzit, amely csodálatos pozitív érzelmekkel tölt fel. Valami kreatív munkát végezhetsz, vagy értékelheted mások kreativitását. Nagyon harmonikus és kellemes lesz a kommunikációd az ellenkező nemmel. Például, ha részt veszel nyilvános eseményeken, észre veheted, hogy még olyan emberek is, akiket nem ismersz, nagyon kedvesen reagálnak a jelenlétedre, és szeretnék lekötni a figyelmedet. Magabiztosabbnak érezheted magad, és könnyedén kezdhetsz beszélgetést valakivel, akit tetszik neked, és akár flörtölhetsz is vele. Tehát ne pazarold el ezt az energiát, különösen, ha egyedülálló vagy, hirtelen úgy érezheted, hogy vonz valaki, és ez a legjobb alkalom az első lépés megtételére!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

A mai egy csodálatos nap lehet az életében, kedves Bika. Ismerõsei kedvesen, érdeklõdve közelítenek ön felé, kollégái segítõkészek és együttmûködõek, családja pedig a szokottnál is jobban szeretne a kedvében tenni, s kedvese lehet, hogy ma végre megcsinálja, amit már hetek óta ígérgetett. Ez egy felhõtlenül harmonikus nap lehet, nincs más dolga, minthogy élvezze.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: