Ikrek, Mérleg, Vízöntő hétvége horoszkóp

A Mars-Szaturnusz fényszöge miatt lehet, hogy szembe kell nézned a félelmeiddel, mivel hajlamos vagy most a tétovázásra, ha valamilyen cselekvésre van szükség. Hidd el, ez csak előrevisz téged! Jellemző most az önbizalomhiány is. Gátoltnak érzed magad, és nehezedre esik kifejezni az érzéseidet. A sors az utadba sodor valakit, aki előtt meg tudsz nyílni, akivel megoszthatod, ami most foglalkoztat. Értékes pillanatok hoz ez a hétvége neked!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Ma, meglehetõsen szokatlan irányból köszönthetnek be változások, új lehetõségek életébe. Ön szerencsére ezeket hamar képes lesz felismeri, azonban némi aggodalmaskodó hozzáállása kissé visszatarthatja az azonnali reagálástól, amelynek következtében elhappolhatják ön elõl a dolgokat. Ezen hozzáálláson azonban lehet segíteni, egész egyszerûen úgy, hogy ne hagyja magát befolyásolni, inkább csapjon le az adódó lehetõségekre éspedig azonnal, mondhatni ?gondolkodás nélkül?. Higgye el, megéri!

Rák, Skorpió, Halak hétvége horoszkóp

A Vénusz-Hold fényszöge miatt nagyon szép időszakot élhetsz meg most a pároddal a hétvégén, mert igazán egymásra támaszkodtok, és szint olvasni tudtok a másik gondolataiban, lelkében. Csodálatos alkalom arra, hogy meglepd a partnered, csináljatok együtt valamit, amit igazán élveztek! Ha volt valamilyen konfliktushelyzet a kapcsolatodban, most itt az ideje, hogy megpróbáld megoldani. Valószínűleg mindketten készek lesztek a kompromisszumra. Tehát ne félj megtenni az első lépést, valószínűleg partnered nagyon jól fog reagálni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Ma az asztrális energiák némi pluszbevétel megszerzésére irányuló lehetõségeket jeleznek, kedves Halak. Ma sok múlhat azon, hogy jelenlegi anyagi forrásait mannyire meri némi kockázattal befektetni. Nincs oka ódzkodni a kecsegtetõ lehetõségektõl! Fektessen be most minél többet és bízzon a sikerben! Ne feledje, néha érdemes feláldozni a jelenlegi kényelmet, s némi kockázatot bevállalni, hogy a jövõben boldogulhassunk! Ma eme filozófia lehet a siker kulcsa!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-14 - A mai napon extra figyelemre vágyhat melyben bokros teendõi miatt kedvese nem biztos, hogy...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: