Most kivételesen szerencsés hatások érvényesülnek, és sokak vágya teljesül: tökéletes harmóniát, megértést és sok szerelmet jeleznek a bolygók az augusztus 20-ai hétvégére.

Kos, Oroszlán, Nyilas hétvége horoszkóp

A hétvége horoszkópja szerint az Oroszlán Vénuszt a Hold támogatja, itt az ideje, hogy teljesítsd szíved vágyát! Romantikus, erőteljes, mély érzések dúlnak benned és a másikban is. Nagyon büszke vagy arra, hogy tiszta szívvel szeretsz, és a párodra is, most őszintén felnézel rá. Jól esik a figyelem, törődés, amit kapsz, de ugyanolyan boldogan árasztod el te is a másikat csodálattal, nagylelkű odaadásban, hűségben. Nagyon szép napok következnek a szerelemben.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Kedves Nyilas, ön mindig is nagyon élvezte, ha a középpontban lehet, ez ma sincs másképp, sõt, fürdõzhet az önt körülvevõk figyelmében. Bár családja társaságát kedveli leginkább, ma valószínûleg nem velük fog sok idõt eltölteni, de mégis, a nap végén úgy fogja érezni, hogy ez egy remek nap volt és a társaságból mindenki nagyon megkedvelte.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi karma horoszkóp július 30. – Nem semmi, ami nap végéig történik majd veled!

Bika, Szűz, Bak hétvége horoszkóp

A Merkúr a Plútóval fényszöget alkot a föld-elemű jegyekben, így most komoly hatást gyakorolhatsz az emberekre.. Kezdetét veheti egy új kapcsolat. Sok mély beszélgetésben is részed lesz, ezek a beszélgetések most gyógyító hatásúak. Olyasmik is szóba kerülnek, amikről korábban nem tudtál beszélni, vagy nem ilyen mélységben, és nagyon jó energiák jönnek elő. Ha utazásra kerül sor, bőséges tapasztalatokat gyűjthetsz be.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lehet, hogy egy nagyobb lakoma hatására kissé labilisnak érezheti közérzetét, ezért elhatározhatja, hogy ezen túl nagyobb figyelmet fordít egészségére és azon belül is táplálkozására. Ne csak étrendjét reformálja meg, hanem életmódját is, kezdjen el rendszeresen mozogni és járjon utána, hogy önnek, személy szerint mely étrendek a legkiválóbbak. Lehet, hogy az elején nehéz lesz, de higgye el, kedves Bika, hogy változás idõvel megéri a fáradozást.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: