Igazából minden nő jó a maga nemében, ez minden kétséget kizáróan igaz. De az is, hogy szebbik nem képviselői között is vannak olyanok, akik szemrevalóbbak, vagy jobban vonzzák a tekintetet, akiktől a környezetük jobban el van ragadtatva.

Ezek a nők egyesítik magukban mindazt, mitől valakit ideális nőnek tartanak, akitől nem csak a férfiak lélegzete áll el.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Hosszú ideje küzdhet egy magasabb beosztás, jobb fizetés, nagyobb üzleti elismerés reményében, kedves Bak, ma pedig úgy tûnik fáradozásait siker koronázza. Rengeteg munkája és energiája nem marad észrevétlen, sikerült lenyûgöznie fõnökeit, partnereit, üzletfeleit. Csak így tovább!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az asztrológusok véleménye szerint ez azzal van összefüggésben, hogy mit mutatnak a csillagok, azaz, hogy az adott hölgy mikor született.  Most megtudhatod, hogy ki, illetve melyik égövi jegy áll az első helyen. Ezt a sorrendet azonban senki se vegye a szívére, mert mindenkinek más az ideális nő. Ez az összeállítás csak a csillagok alapján állít sorrendet.

Velük minden találkozó egy élmény: 4 csillagjegy, akiknél romantikusabb senki sem lehet

Az ideális nő

12. hely – az Ikrek

Az Ikrek számára saját maguk a hatalmas öröm forrása, egyáltalán nem törekednek arra, hogy ők legyenek az ideális szépség. Az Ikrek csak élnek és élvezik az életet, mindennemű elismerés, „társadalmi címke” nélkül is. Igen, valóban nem illeszkednek ezek a tulajdonságok a klasszikus értelemben vett ideális nő tulajdonságai közé, de mégis, az Ikrek mindig megtalálják a párjukat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Gondolkozott már azon, hogy belevág egy olyan tanfolyamba, ahol kiélheti kreativitását, mûvészi hajlamait, kedves Ikrek? Ha még nem, most eljött az ideális alkalom. Legyen az tánc, színjátszás, festés, vagy fotózás, ha most kezd bele, biztosan lesz elég energiája végigcsinálni a kurzust és tehetségével késõbb akár egy önálló kis vállalkozást is megteremthet. Vágjon bele bátran!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

11. hely – a Szűz

A Szűz egy nagyon ravasz és eszes nő, aki villámgyorsan képes alkalmazkodni a körülményekhez. Ha akarja, ő lehet az ideális nő, a szépségkirálynő. De mindez hiába, mert valami csoda folytán a Szűz mind a férfiakkal, mind a nőkkel képes jól kijönni.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Talán kissé elvesztette a fonalat az utóbbi idõben anyagi ügyeit tekintve, ezért ma úgy dönthet, kedves Szûz, hogy megregulázza pénztárcáját. Számba veszi bevételeit, kiadásait és készít egy kiszámítható, jól beosztott költségvetést. Ez lehet, hogy a vártnál több idõbe telik majd, de megéri a fáradozást, mert ennek hatására sikeresen megspórolhatja a nyaralásra szánt összeget is. Inkább, ha úgy sok, amit bevállalt, tartson kisebb-nagyobb szüneteket, hiszen a terv és a papírok nem fognak elfutni.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

10. hely – a Nyilas

Azok a nők, akik a Nyilas jegy alatt születtek, szinte tökéletesek, de nem abban az értelemben, hogy ők lennének az ideális nők. Persze, a Nyilasnak mindig rengeteg tisztelője, udvarlója van és lesz, de nem amiatt, mert ő lenne az ideális nő, mindössze kiszámíthatatlansága csalogatja közelébe az embert. Ennek az az oka, hogy a férfiak hamar belefáradnak a monotóniába, és a Nyilas mellett unatkozni egyszerűen nem lehet.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Kedves Nyilas, ön mindig is nagyon élvezte, ha a középpontban lehet, ez ma sincs másképp, sõt, fürdõzhet az önt körülvevõk figyelmében. Bár családja társaságát kedveli leginkább, ma valószínûleg nem velük fog sok idõt eltölteni, de mégis, a nap végén úgy fogja érezni, hogy ez egy remek nap volt és a társaságból mindenki nagyon megkedvelte.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

9. hely – a Kos

Egy Kosnak minden előfeltétel adott ahhoz, hogy ő legyen az ideális nő, mégis igencsak messze van ettől. Eszméletlenül szép, okos, ambiciózus, energikus, de… De pont ezek a pozitív tulajdonságok az akadályai annak, hogy ő legyen az ideális nő. Ugyanis a Kos inkább megijeszti, elijeszti a férfiakat, mintsem odavonzza. Persze, vannak vakmerő férfiak, akik készek egy ilyen vad megszelídítésére, de ők meglehetősen kevesen vannak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma igazán erõs és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetõsége, kedves Kos. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sõt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minõségi javuláson, de új, gyümölcsözõ ismerõsökre is szert tehet.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-07-22

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: