8. hely – a Bak

A Baknak nincs szüksége olyan elismerésre, rangra, mint „az ideális nő”. Ezen kívül nem is igazán érti, mire jók ezek, talán azért, mert ezek a nők enélkül is nagyszerűen eléldegélnek. A Bak még az otthoni körülmények között, összekócolódott hajjal is szépségkirálynőnek hiszi magát, viszont ha akarná, meghódíthatná a világot.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

7. hely – a Bika

A Bika állatövi jegyben született nők nagyon szeretik a különböző ruhákat és más tipikusan női dolgokat. Emellett a Bika egy hihetetlen színésznő is: egyszer sértődötten duzzog, máskor pedig ártatlan őzike módjára pislog, vagy akár a megközelíthetetlen szépség szerepében tetszeleg. De időről időre előviláglik erős, férfias jelleme, ami miatt igencsak messze kerül az ideális nő pozíciójától.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-07-15

6. hely – a Vízöntő

Egy Vízöntő mindig mindenki tetszését elnyeri okosságával, szépségével. Csak egy nagy probléma van, tudniillik a Vízöntő nem igazán szereti, ha valakit szeretnie kell. Ezek a nők örömmel lesznek csak a barátaid, ezért nem lehetnek ideális nők sosem a Vízöntők.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Vízöntõ, ma nem lesz egyszerû napja, mert néhány, ön által lezártnak hitt, projekt újra visszaköszönhet, s ismét át kell rágnia rajtuk magát. Ez valószínûleg nincs ínyére, de vegyen egy nagy levegõt és leselkedjen neki ismét a feladatnak. Ha elakadna, vagy csak megerõsítésre vágyik, inkább menjen biztosra és kérjen segítséget bizalommal.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5. hely – a Rák

A Rák állatövi jegyben született nők nagyon közel vannak a tökéleteshez, ördögien szépek, okosak, és gondoskodóak. A gond az, hogy túlságosan nagy szerepet tölt be életükben a gondoskodó anya szerep, így az életük többi aspektusára sokkal kevesebb figyelmet fordítanak, gyakran meg is feledkeznek róla.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy nehéz és fárasztó nap elé nézhet, kedves Rák. Ön nagyon jól átlátja a kényes helyzeteket és meg tudja vizsgálni õket minden oldalról, s ezért általában jó döntéseket képes hozni bonyolult ügyekben is. Ma is egy hasonló problémával kerülhet szembe, ahol esetleg egy szerzõdést kell újra mérlegelni, vagy felülírni. Bízzon saját ítéletében és tapasztalataiban, s akkor nem történhet semmi probléma.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: