4. hely – a Halak

Tökéletesen játsszák a „nő” szerepét, akit meg kell menteni, meg kell védeni és a karodban hordani. Ez persze erősen vonzza a férfiakat. Csak egy gond van: a Halak azt szeretné, hogy ezután békén hagyjuk és élhessen tovább saját, rózsaszín ködös álomvilágában.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy munkatársa iránt váratlan vonzódást érezhet, amit igencsak furcsállhat, mert eddig nem táplált iránta hasonló érzéseket. Mielõtt azonban rögvest kiterítené lapjait, inkább várjon néhány napot, hogy vonzalma tényleg valós alapokon nyugszik-e és nem csak pillanatnyi fellángolás.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3. hely – az Oroszlán

Az Oroszlán könnyen a világ uralójává válhat. Hihetetlenül lebilincselőek, okosak, és a legfontosabb: hatalmas önbizalmuk van. De csak egyszer próbáld meg megakadályozni, hogy megfojtsák, eltapossák a konkurensüket… Ezért az oroszlán csak a harmadik helyet foglalhatja el.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma találkozhat valakivel, kedves Oroszlán, aki feléleszthet önben olyan romantikus érzéseket, amiket már rég nem érzett. Amennyiben nincs párja, úgy lehet, most talált rá egy nagy szerelemre, ha pedig kedvese otthon várja, akkor próbálja meg benne is feléleszteni ezt a bizsergetõ tüzet, hogy együtt élvezhessék.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp - Pénzügyi gondok merülhetnek fel, ha nem figyelsz jobban

2. hely – a Skorpió

Ezekben a nőkben van valami földöntúli erő vagy hatalom, ami miatt a férfiak elvesztik a fejüket már az első pillantás után. A Skorpió hölgyek szépek, okosak és kellőképpen alattomosak. Kiválóan tudják, hogy hogyan kell a környezetüket megbolondítani, maguk köré csavarni és hidegvérrel kihasználni. Így hát megérdemelt az a második hely.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valószínûleg sokszor megfordult már a fejében, hogy alkosson valamit, kedves Skorpió, vagy lehet, hogy már meg is tette, de eddig nemigen figyelt fel önre senki. Ma azonban fordulhat a kocka. Kreativitása lehetõséget kaphat arra, hogy szárnyaljon. Legyen türelmes és várja ki, hogy az önt körülvevõ lehetõségek kiforrják magukat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

1. hely – a Mérleg

Egy Mérlegben megtalálható az összes fontos női tulajdonság. Sőt, még azok is, amiket nem nevezhetnénk egyértelműen pozitívnak. De a Mérleg mindezt olyan hihetetlen ügyességgel, óvatosan teszi, hogy a férfiak mágnesként tapadnak hozzá. Mindehhez hozzájárul még az a tény, hogy a mérleg vonzerejét az is nagymértékben növeli, hogy nem játszik rá arra, hogy ő az ideális nő. Egyszerűen csak él, örül az életnek, és ezt sugározza a körülötte lévőknek is.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy régi ismerõse bukkanhat fel a múltból, akihez nem csak barátság fûzte. Lehet, hogy meghívja önt egy vacsorára, ami önnek épp jókor jött, hiszen nem lett volna este amúgy sem semmi dolga. Érezze hát jól magát a rögtönzött találkán és ne lepõdjön meg nagyon, ha ismerõse virággal és pezsgõvel akarja elvarázsolni.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez volt tehát az állatövi jegy alapján készített rangsor. Természetesen, minden szubjektív, hiszen minden nő már akkor királynő, amikor a világra jön. Írd meg nekünk a komment rovatban, egyetértesz-e a fenti rangsorral, vagy nem! 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: