Ma bemutatjuk nektek azokat a csillagjegyeket, akiből a legjobb férjek lesznek a horoszkóp szerint. Mindenkinek vannak csodálatos tulajdonságai, de van néhány csillagjegy, aki mellett felhőtlen lehet az életed!

12. Ikrek

Ő olyan férj aki úgy tűnik, hogy ott van, de ugyanakkor még sincs ott és pont akkor nincs ott, amikor a legnagyobb szükség lenne rá. Ahhoz, hogy egy nő tolerálni tudjon egy ilyen férjet, három ok szükséges: jó ember kell legyen, nagyon intelligens kell legyen és nagyon szórakoztató kell legyen.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Erről hazudsz a leggyakrabban a csillagjegyed szerint

11. Halak

Ő egy olyan férj aki, ha akar valamit, akkor azt azonnal oda kell adni neki. Egy a HALAK jegyében született férfi esetében a feleség az anya szerepét kell betöltse. Gondoskodó és szigorú anya kell legyen. Másrészt pedig a HALAK jegyében született férfinél nincs odaadóbb.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy hatalmas felfedezést tehet, kedves Halak, mely gyökerestõl változtathatja meg gondolkodásmódját. Miközben néhány, a múltban történt eseményen morfondírozik, váratlanul kikristályosodhat ön elõtt valami, ami magyarázat lehet arra, hogy azok az események hogyan befolyásolják jelenlegi döntéseit rossz irányba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

10. Nyilas

Ő az ideális férj, mert romantikus, tele van életkedvvel, szerény, nagyon tud szeretni és jó apa. Könnyű és kellemes vele együtt élni, persze csak akkor, ha a feleség szemet huny a kisebb butaságai felett. Az az igazság, hogy a NYILAS előbb vagy utóbb unatkozni fog.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

9. Skorpió

Ő olyan férfi aki csak a tökéletességgel elégedett tud lenni, a legjobb borral, a legjobb étteremmel, a legcsodálatosabb nővel. Senki sem tagadhatja azt, ha a SKORPIÓ egyszer szerelmes lesz, akkor ő a leglojálisabb személy.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ön mindig céltudatos, következetes és akaratos, kedves Skorpió, így elhatározásaiban is igencsak hajthatatlan. Azonban ma eljött az ideje, hogy megengedjen magának egy kis élvezetet. Akár az elmúlt idõszak jutalmaként, akár azért, hogy tovább tudja csinálni elhatározásait, kényeztesse magát egy nagy adag édességgel, néhány óra relaxálással, vagy valamivel, amirõl már régóta lemondott. Ne vegye mindig olyan komolyan az életet, néha engedje el magát.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: