Rák: nem tudod őt kiverni fejedből

Rák jegyűként érzelmi beállítottságú vagy. Olyan mély érzésekkel viseltetsz partnered iránt, hogy elhalványulnak a rossz tulajdonságai, a kapcsolatotokat átszövő problémák, de nem veszel tudomást arról sem, amit tenned kellene: kilépni a tönkrement párkapcsolatból. Magadhoz akarod kötni a szerelmed mindenáron, ám ez csak ideig-óráig működik.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ön rendkívül nagy erõfeszítéseket képes tenni nap, mint nap azért, hogy sikereket érjen el, ám teljesítményét sokszor nem értékelik az önt körülvevõk eléggé, ami annak is betudható, hogy általában nem veri nagydobra elért eredményeit. Meglehet, hogy érdemes és jövedelmezõ lenne változtatni ezen a gyakorlatán, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán: szükséged van a figyelemre

Oroszlán jegyűként imádod, amikor te vagy a középpontban, amikor csak rád irányul minden figyelem, amikor csodálnak. Így ha szakítasz a pároddal, vele együtt elvesztesz egy fontos rajongót is. Éppen ezért te inkább nem lépsz ki a kapcsolatból, mert bízol a párod odaadásában, figyelmében.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Fizikai és szellemi energiái, ma nagyon magas szintet érhetnek el, így rendkívül motiválttá tehetik dolgaiban! Igyekezzen meglovagolni az adódó lehetõségeket, s a lehetõ legtöbbet kihozni a mai napból. Este, az eredményes, de nehéz nap után, bontson ki egy palack bort és fogyassza mértékkel és egészséggel!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezért teszed tönkre a párkapcsolatod a csillagjegyed alapján!

Szűz: türelmes vagy

Szűz jegyűként a türelem az egyik legjellemzőbb tulajdonságod. Vársz, egyre csak vársz, hogy a pislákoló szikra egyszer csak újra lángra kap. Mélyen hiszed, a párkapcsolatod még nincs halálra ítélve, ám kérdés, hogy mindez megéri-e. Egyvalamire biztosan jó ez a hozzáállás: gyakorolhatod, hogyan fejlesztheted a türelmedet.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

A mai napon, kerüljön sor bármilyen szakmai, vagy egyéb találkozóra, esetleg társadalmi eseményre, összejövetelre, egyszerûen vonzhatja maga köré az embereket, ami kiváló lehetõséget biztosít a kapcsolatépítésre! Cseréljen minél több elérhetõséget azokkal, akikkel jól szórakozik, ugyanis, több potenciál lehet némelyikükben, mint amennyire ma fény derült!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: