A sztereotípiák szerint ilyen lenne a vakáció a csillagjegyek hölgyeivel. A horoszkóp terén sem bölcs dolog az általánosítás, mert mindenki egyéniség, éppen ezért nem biztos, hogy minden Kos fejjel rohan a falnak, minden Oroszlán csinibaba, de arra sem vehetünk mérget, hogy az összes Mérleg mániákusan törekszik a harmóniára. Ha mégis maradsz a sztereotípiáknál és nővel készülsz nyaralni, akkor ez a komolytalan horoszkóp elmeséli, hogy mire számíthatnál a csillagjegye alapján.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-22)

A mai napon egy kis pihenés kerülhet kilátásba, esetleg felmerülhet egy közelgõ utazás gondolata is. Tervezzen és érdeklõdjön elõzetesen a lehetõségekrõl, hogy megtudja, mi hogy mûködik, hátha éppen egy jó ajánlat most pont önre vár, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Ha ezek a csillagjegyek összeházasodnak, minden bizonnyal válás lesz a vége!

Ha ezek a csillagjegyek összeházasodnak, minden bizonnyal válás lesz a vége!

Az alábbi csillagjegyek nem igazán lesznek boldogak együtt:

Cikkajánló Tovább olvasom

Kos

A last minute utakat a Kos nőnek találták ki, mert ő soha sem hezitál, fejjel rohan az úti célja felé. Azon secsodálkozz, ha hajnali kettőkor beront hozzád és közli, hogy pakolj, mert négykor indultok nyaralni. Ne kezdj tiltakozni, mert csak vitatkozni fogtok 4-ig, amikor biztos, hogy el fogtok indulni, mert a Kos nő számára nem létezik olyan, hogy nem tudod megoldani. Szerinte nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Esetében koncentrálj az olyan előnyeire, mint például arra, hogy ideális körülmények képes kiharcolni. Ha megérkeztek a tengerhez, ő kinézi és megszerezi a legjobb partszakaszt. A célja érdekébe a fizikai erejét is hajlandó bevetni. Ha az adottságok nem tökéletesek, akkor a Kos nő az egész strandot átrendezi. Tőle szinte mindenben a legjobbat kapott. A legjobb, hogy neked a kisujjadat sem kell mozdítanod, csak figyelned kell a felpörgött eseményeket. Ha Kossal mész nyaralni, akkor vigyél magaddal füldugót, szemellenzőt, meditációs zenét és stresszoldó teát.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-22)

Ma meglehetõsen sok szellemi és fizikai energiával rendelkezhet, kedves Kos, ami rendkívül jót tehet alkotókészségének, így ma valósággal szárnyalhat, ha kreatív területen dolgozik. Azért este szorítson egy kis idõt némi kikapcsolódásra is, menjen színházba, moziba, vagy egy sporteseményre, esetleg tévézzen egy nagyot, meglátja, jól fog esni a sok munka után!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Bika

Nincsenek nagy igényei, csak annyi, hogy szeretné jól érezni magát a nyaraláson, amit neked kell megszervezned és fizetned, mert ő maximum a háttérből támogat. A Bika igazi hedonista, úgyhogy gondoskodj a kényelméről és arról, hogy a nap 24 órájában ehessen, ihasson! A hotelszoba csillogjon-villogjon! Jobban jársz, ha előre leellenőrzöd, hogy elég kényelmes-e az ágy, van-e elég párna! Ha nem elég kényelmes az ágy, akkor felejtsd el a pihentető alvást. Ha Bika nő a párod, akkor a testi örömökről is mondj le. Fontos, hogy légy megértő, mert a Bika nehezen teszi túl magát a sérelmeken. Ugyanakkor a társaságában biztos, hogy pihentető nyaralásban lesz részed, ha gondoskodsz a megfelelő körülményekről. Ha a nyaralás végén kicsit meghízik, akkor azt ne tedd szóvá! Ellenkező esetben kontrollálatlan flörtölésbe kezd, hogy helyreállítsa az önbecsülését. Az útra mindenképpen vigyél magadra görcsoldót, széntablettát és hitelkártyát!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-22)

Ma a pénzügyek rendezése mellett sok idõt követelhet napjából új terveinek kidolgozása, ám mindez megéri a fáradságot, hiszen minden sikeres projekt alapja egy jó és pontosan kidolgozott, részletes terv, amit követve, szinte lehetetlen hibázni. Készítsen ma egy erõs alapot a holnaphoz!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Horoszkópod meghatározza, miben nyújtasz kiemelkedő teljesítményt: Ebben vagy a legjobb horoszkópod szerint

Ikrek

Felejtsd el, hogy kettesben mentek nyaralni, mert az Ikrek minimum még négy embert beszervez! Arra is számíts, hogy nem lesz túl sok ideje rád, abban a kevésben pedig ne terheld a felesleges kérdéseiddel! Ha Ikrekkel nyaralsz, akkor rengeteg izgalmas programban lesz részed. Ha megtűr maga mellett, akkor közvetlenül tőle tudhatod meg, hogy mit szervez, vagy szervez át. Ha reggel moziba készül, akkor este már koncertre megy a társaságával, de a napfelkeltét már a szomszéd városból fogja megnézni. Az Ikrek nagyon barátságos, megnyerő, nagyvonalúan költekezik, ami miatt már a nyaralás második napjára elfogy a pénze. Valószínűleg tőled fog pénzt kérni, de el ne mondd, hogy van dugipénzed, mert azt is el fogja venni! Ha az Ikrek 2 óránál többet alszik a nyaraláson, akkor hívj orvost, mert baj van! Jól teszed, ha viszel magaddal néhány vastag könyvet, a mobilod pedig mindig legyen feltöltve, hogy magányos óráidban felhívhasd az otthon maradt szeretteidet!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-22)

A reggeli, délelõtti órákban kissé nyugtalan, vagy éppen nyûgös lehet, ami jórészt fáradságából fakadhat, ám délutánra újra visszanyerheti erejét, sõt, estére már olyannyira elemében érezheti magát, hogy szinte lehetetlen lesz önt leállítani, ám nem is akarja senki, hiszen remekül érezhetik magukat önnel ma szerettei, barátai!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: