A sztereotípiák szerint ilyen lenne a vakáció a csillagjegyek hölgyeivel. A horoszkóp terén sem bölcs dolog az általánosítás, mert mindenki egyéniség, éppen ezért nem biztos, hogy minden Kos fejjel rohan a falnak, minden Oroszlán csinibaba, de arra sem vehetünk mérget, hogy az összes Mérleg mániákusan törekszik a harmóniára. Ha mégis maradsz a sztereotípiáknál és nővel készülsz nyaralni, akkor ez a komolytalan horoszkóp elmeséli, hogy mire számíthatnál a csillagjegye alapján.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-15)

Elõfordulhat, hogy ma csalódnia kell valakiben, aki közel áll önhöz, talán egy jóbarátban, s ez meglehetõsen rosszul érintheti, megviselheti. Kétségtelen, hogy néha nem is árt egy kis lelkizés, de igyekezzen mégis hamar kijönni most a mélypontról, ugyanis valahol nagy szükség lehet most önre, ahol fontos, hogy száz százalékban ott tudjon lenni!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

A karmánk befolyásolja az életünk! Ha hiszel benne, hogy minden előre el van rendelve, nézd meg mit ír erről csillagjegyed!

A karmánk befolyásolja az életünk! Ha hiszel benne, hogy minden előre el van rendelve, nézd meg mit ír erről csillagjegyed!

A karma hívői szerint az, hogy mi történik velünk ebben az életünkben, az az előző életünkben megélt cselekedeteink, és viselkedésünk következménye. Arra is vigyáznunk kell, hogy hogyan élünk a jelenben, ugyanis ez a következő életünket határozza meg. Olv

Cikkajánló Tovább olvasom

Kos

A last minute utakat a Kos nőnek találták ki, mert ő soha sem hezitál, fejjel rohan az úti célja felé. Azon secsodálkozz, ha hajnali kettőkor beront hozzád és közli, hogy pakolj, mert négykor indultok nyaralni. Ne kezdj tiltakozni, mert csak vitatkozni fogtok 4-ig, amikor biztos, hogy el fogtok indulni, mert a Kos nő számára nem létezik olyan, hogy nem tudod megoldani. Szerinte nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Esetében koncentrálj az olyan előnyeire, mint például arra, hogy ideális körülmények képes kiharcolni. Ha megérkeztek a tengerhez, ő kinézi és megszerezi a legjobb partszakaszt. A célja érdekébe a fizikai erejét is hajlandó bevetni. Ha az adottságok nem tökéletesek, akkor a Kos nő az egész strandot átrendezi. Tőle szinte mindenben a legjobbat kapott. A legjobb, hogy neked a kisujjadat sem kell mozdítanod, csak figyelned kell a felpörgött eseményeket. Ha Kossal mész nyaralni, akkor vigyél magaddal füldugót, szemellenzőt, meditációs zenét és stresszoldó teát.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-15)

A mai nap, az élet több terültén is nagy szüksége lehet önre a környezetében élõknek, így garantáltan nem fog majd unatkozni, kedves Kos. Ha sikerül kitartania, s mindenhol derekasan helytállnia, akkor nem marad majd el a méltó elismerés és jutalom sem!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Bika

Nincsenek nagy igényei, csak annyi, hogy szeretné jól érezni magát a nyaraláson, amit neked kell megszervezned és fizetned, mert ő maximum a háttérből támogat. A Bika igazi hedonista, úgyhogy gondoskodj a kényelméről és arról, hogy a nap 24 órájában ehessen, ihasson! A hotelszoba csillogjon-villogjon! Jobban jársz, ha előre leellenőrzöd, hogy elég kényelmes-e az ágy, van-e elég párna! Ha nem elég kényelmes az ágy, akkor felejtsd el a pihentető alvást. Ha Bika nő a párod, akkor a testi örömökről is mondj le. Fontos, hogy légy megértő, mert a Bika nehezen teszi túl magát a sérelmeken. Ugyanakkor a társaságában biztos, hogy pihentető nyaralásban lesz részed, ha gondoskodsz a megfelelő körülményekről. Ha a nyaralás végén kicsit meghízik, akkor azt ne tedd szóvá! Ellenkező esetben kontrollálatlan flörtölésbe kezd, hogy helyreállítsa az önbecsülését. Az útra mindenképpen vigyél magadra görcsoldót, széntablettát és hitelkártyát!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-15)

Minden csak elszántság és kitartás kérdése az életben, kedves Bika, így nincs lehetetlen, csak tehetetlen! A siker receptje voltaképpen ilyen egyszerû, már csak alkalmazni kell a gyakorlatban is, s a legtöbb ember pontosan ennél a résznél bukik el a legtöbbször. Ön ne kövesse a példájukat!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Minden csillagjegynek két arca van, most lerántjuk róluk a leplet!

Minden csillagjegynek két arca van, most lerántjuk róluk a leplet!

Ha eddig azt hitted, hogy jó ismered a barátaidat, most lehetséges, hogy olyan tulajdonságukkal szembesülsz, amiről eddig nem is hallottál. Olvasd el az alábbi elemzést a csillagjegyek két oldaláról.

Cikkajánló Tovább olvasom

Ikrek

Felejtsd el, hogy kettesben mentek nyaralni, mert az Ikrek minimum még négy embert beszervez! Arra is számíts, hogy nem lesz túl sok ideje rád, abban a kevésben pedig ne terheld a felesleges kérdéseiddel! Ha Ikrekkel nyaralsz, akkor rengeteg izgalmas programban lesz részed. Ha megtűr maga mellett, akkor közvetlenül tőle tudhatod meg, hogy mit szervez, vagy szervez át. Ha reggel moziba készül, akkor este már koncertre megy a társaságával, de a napfelkeltét már a szomszéd városból fogja megnézni. Az Ikrek nagyon barátságos, megnyerő, nagyvonalúan költekezik, ami miatt már a nyaralás második napjára elfogy a pénze. Valószínűleg tőled fog pénzt kérni, de el ne mondd, hogy van dugipénzed, mert azt is el fogja venni! Ha az Ikrek 2 óránál többet alszik a nyaraláson, akkor hívj orvost, mert baj van! Jól teszed, ha viszel magaddal néhány vastag könyvet, a mobilod pedig mindig legyen feltöltve, hogy magányos óráidban felhívhasd az otthon maradt szeretteidet!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-15)

Annak ellenére, hogy ma nagyon sok idõt és energiát szentelhet valaminek, mégsem biztos, hogy siker koronázza majd a dolgot, ami átmenetileg, meglehetõsen lehangolhatja, de mégis, fela fejjel, kedves Ikrek! Ne feledje, a rossz tapasztalat is tapasztalat, s nem elvesztegetett idõ a sok zsákutca sem, ugyanis közelebb visz a megoldáshoz, ha az ember tudja, hogy biztosan nem mûködik. Leygen kitartó, s akkor végül úgyis célba ér!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: