A sztereotípiák szerint ilyen lenne a vakáció a csillagjegyek hölgyeivel. A horoszkóp terén sem bölcs dolog az általánosítás, mert mindenki egyéniség, éppen ezért nem biztos, hogy minden Kos fejjel rohan a falnak, minden Oroszlán csinibaba, de arra sem vehetünk mérget, hogy az összes Mérleg mániákusan törekszik a harmóniára. Ha mégis maradsz a sztereotípiáknál és nővel készülsz nyaralni, akkor ez a komolytalan horoszkóp elmeséli, hogy mire számíthatnál a csillagjegye alapján.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-06)

A mai napon csak úgy sziporkázhatnak gondolatai, mely jelenség következtében igen termékeny gondolatai támadhatnak. Mivel most szellemi aktivitása lelki egyensúllyal is párosul, igazán eredményes és egyben élvezetes napnak néz elébe, kedves Mérleg, amilyenben már rég lehetett része. Kedveskedjen és jótékonykodjon, hogy teljes legyen a boldogság!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Mi a csillagjegyed? Mutatjuk, hogy mire számíthatsz még idén?

Mi a csillagjegyed? Mutatjuk, hogy mire számíthatsz még idén?

Az év vége mindig sok izgalommal jár, hiszen nem csak az ünnepi készületekbe fektetünk sok energiát, de ilyenkor próbáljuk elintézni pár nap alatt, amit egész évben elmulasztottunk. Nézzük, melyik csillagjegy mivel kell megbirkózzon még decemberig!

Cikkajánló Tovább olvasom

Kos

A last minute utakat a Kos nőnek találták ki, mert ő soha sem hezitál, fejjel rohan az úti célja felé. Azon secsodálkozz, ha hajnali kettőkor beront hozzád és közli, hogy pakolj, mert négykor indultok nyaralni. Ne kezdj tiltakozni, mert csak vitatkozni fogtok 4-ig, amikor biztos, hogy el fogtok indulni, mert a Kos nő számára nem létezik olyan, hogy nem tudod megoldani. Szerinte nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Esetében koncentrálj az olyan előnyeire, mint például arra, hogy ideális körülmények képes kiharcolni. Ha megérkeztek a tengerhez, ő kinézi és megszerezi a legjobb partszakaszt. A célja érdekébe a fizikai erejét is hajlandó bevetni. Ha az adottságok nem tökéletesek, akkor a Kos nő az egész strandot átrendezi. Tőle szinte mindenben a legjobbat kapott. A legjobb, hogy neked a kisujjadat sem kell mozdítanod, csak figyelned kell a felpörgött eseményeket. Ha Kossal mész nyaralni, akkor vigyél magaddal füldugót, szemellenzőt, meditációs zenét és stresszoldó teát.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-06)

Egy már meglévõ, vagy éppen alakuló románc ma sokat mélyülhet, akár testi, akár lelki értelemben egyaránt. Ehhez az is hozzájárul, hogy a mai, egy spirituális szempontból igen különleges és kiemelkedõ napnak ígérkezik, aminek következtében erõs érzelmi töltettel bíró, mély energiák járhatják át a Kos jegy szülötteit. Szeressen, kényeztessen és engedje, hogy önnel ugyanezt tegyék!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Bika

Nincsenek nagy igényei, csak annyi, hogy szeretné jól érezni magát a nyaraláson, amit neked kell megszervezned és fizetned, mert ő maximum a háttérből támogat. A Bika igazi hedonista, úgyhogy gondoskodj a kényelméről és arról, hogy a nap 24 órájában ehessen, ihasson! A hotelszoba csillogjon-villogjon! Jobban jársz, ha előre leellenőrzöd, hogy elég kényelmes-e az ágy, van-e elég párna! Ha nem elég kényelmes az ágy, akkor felejtsd el a pihentető alvást. Ha Bika nő a párod, akkor a testi örömökről is mondj le. Fontos, hogy légy megértő, mert a Bika nehezen teszi túl magát a sérelmeken. Ugyanakkor a társaságában biztos, hogy pihentető nyaralásban lesz részed, ha gondoskodsz a megfelelő körülményekről. Ha a nyaralás végén kicsit meghízik, akkor azt ne tedd szóvá! Ellenkező esetben kontrollálatlan flörtölésbe kezd, hogy helyreállítsa az önbecsülését. Az útra mindenképpen vigyél magadra görcsoldót, széntablettát és hitelkártyát!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-06)

Már a mai nap reggele igen intenzív, mély érzéseket hozhat fel a Bikában, melyeket már nagyon régen nem tapasztalt. Az öröm a nap folyamán a tetõfokára hághat és általában az egész napra jellemzõ lehet a meghittség és a szeretet. Kiváló lehet ez a nap arra, hogy egy kicsit kidíszítse otthonát, s néhány aprósággal, esetleg egy-két finomsággal, megszépítse a benne lakók életét is. Ha épp szerelmes, az este igazán varázslatos és tökéletes lehet!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Horoszkópjuk megmutatja: erre vágynak igazából a csillagjegyek a párkapcsolatukban

Horoszkópjuk megmutatja: erre vágynak igazából a csillagjegyek a párkapcsolatukban

Te tudod, hogy a párod mire vágyik? Ha tisztában vagy a párod csillagjegyével, akkor az nagy segítségedre lehet abban, hogy könnyebben megértsd a személyiségét és megtudd, hogy mik azok a dolgok, amelyeket kielégítve boldogabbá teheted. Egy kapcsolat nagy

Cikkajánló Tovább olvasom

Ikrek

Felejtsd el, hogy kettesben mentek nyaralni, mert az Ikrek minimum még négy embert beszervez! Arra is számíts, hogy nem lesz túl sok ideje rád, abban a kevésben pedig ne terheld a felesleges kérdéseiddel! Ha Ikrekkel nyaralsz, akkor rengeteg izgalmas programban lesz részed. Ha megtűr maga mellett, akkor közvetlenül tőle tudhatod meg, hogy mit szervez, vagy szervez át. Ha reggel moziba készül, akkor este már koncertre megy a társaságával, de a napfelkeltét már a szomszéd városból fogja megnézni. Az Ikrek nagyon barátságos, megnyerő, nagyvonalúan költekezik, ami miatt már a nyaralás második napjára elfogy a pénze. Valószínűleg tőled fog pénzt kérni, de el ne mondd, hogy van dugipénzed, mert azt is el fogja venni! Ha az Ikrek 2 óránál többet alszik a nyaraláson, akkor hívj orvost, mert baj van! Jól teszed, ha viszel magaddal néhány vastag könyvet, a mobilod pedig mindig legyen feltöltve, hogy magányos óráidban felhívhasd az otthon maradt szeretteidet!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-06)

A mai napon egy forgatagban, vagy vásárban, nagy eséllyel találkozhat valakivel, akivel már elsõ pillantásra nagy hatással lehetnek egymásra, ezért, ha teheti, ma semmiképpen se heverésszen, vagy lustálkodjon otthon, még akkor sem, ha odakint kifejezetten rossz idõ tombol. Mozduljon ki, császkáljon egy kicsit a városban és nézze meg, mit, vagyis kit tartogat az ön számára az univerzum! Lehet, hogy nagyon meg fog lepõdni!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: