A sztereotípiák szerint ilyen lenne a vakáció a csillagjegyek hölgyeivel. A horoszkóp terén sem bölcs dolog az általánosítás, mert mindenki egyéniség, éppen ezért nem biztos, hogy minden Kos fejjel rohan a falnak, minden Oroszlán csinibaba, de arra sem vehetünk mérget, hogy az összes Mérleg mániákusan törekszik a harmóniára. Ha mégis maradsz a sztereotípiáknál és nővel készülsz nyaralni, akkor ez a komolytalan horoszkóp elmeséli, hogy mire számíthatnál a csillagjegye alapján.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Ezt a napot legszívesebben barátaival töltené, de a munka megint közbeszólhat. Munkahelyén könnyedén szétszórt lehet, hisz nem igazán sikerül elmélyülnie a teendõkben, az önre bízott feladatok elvégzésében. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a lehetõ legtöbbet hozza ki magából. A munka végeztével pedig ne várjon tovább, töltse az estét barátai társaságában. Menjenek el szórakozni, beszélgessenek, bulizzanak egy nagyot. Jót fog tenni egy kis kikapcsolódás. A munkahelyét pedig felejtse is el, az estének, mely éjszakába tér majd át, másról kell most szólnia!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Ez a 3 csillagjegy az augusztus legnagyobb nyertese! És ez csak a kezdet…

Ez a 3 csillagjegy az augusztus legnagyobb nyertese! És ez csak a kezdet…

Ezek a csillagjegyek rendkívül izgalmas hónap elé néznek. Ők az augusztus legnagyobb nyertesei, a csillagok kegyeltjei. És ez még csak a kezdet. Bámulatos időszak vár rájuk, bámulatos lehetőségeket kínál tálcán az életük. Vajon te is a legszerencsésebbek

Cikkajánló Tovább olvasom

Kos

A last minute utakat a Kos nőnek találták ki, mert ő soha sem hezitál, fejjel rohan az úti célja felé. Azon secsodálkozz, ha hajnali kettőkor beront hozzád és közli, hogy pakolj, mert négykor indultok nyaralni. Ne kezdj tiltakozni, mert csak vitatkozni fogtok 4-ig, amikor biztos, hogy el fogtok indulni, mert a Kos nő számára nem létezik olyan, hogy nem tudod megoldani. Szerinte nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Esetében koncentrálj az olyan előnyeire, mint például arra, hogy ideális körülmények képes kiharcolni. Ha megérkeztek a tengerhez, ő kinézi és megszerezi a legjobb partszakaszt. A célja érdekébe a fizikai erejét is hajlandó bevetni. Ha az adottságok nem tökéletesek, akkor a Kos nő az egész strandot átrendezi. Tőle szinte mindenben a legjobbat kapott. A legjobb, hogy neked a kisujjadat sem kell mozdítanod, csak figyelned kell a felpörgött eseményeket. Ha Kossal mész nyaralni, akkor vigyél magaddal füldugót, szemellenzőt, meditációs zenét és stresszoldó teát.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Ma a legfontosabb, hogy száztíz százalékosan, csakis az ön elõtt álló megmérettetésekre és feladatokra koncentráljon. Semmiképpen sem szabad hagynia ezért, hogy most bármi is eltérítse a kijelölt iránytól, különben összeomolhat minden, amiért az utóbbi idõben annyit hajtott. Ha azonban most sikerül kizárnia teljes mértékben a zavaró tényezõket, többet haladhat dolgaival, mint valaha, amellett, hogy sikerülhet még stabilizálnia, konzerválnia is az eddig elért eredményeket, hogy biztosabb alapokkal folytathassa tevékenységeit a jövõben! Ha valamiért, hát ezért igazán megéri most áldozatokat hozni.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Bika

Nincsenek nagy igényei, csak annyi, hogy szeretné jól érezni magát a nyaraláson, amit neked kell megszervezned és fizetned, mert ő maximum a háttérből támogat. A Bika igazi hedonista, úgyhogy gondoskodj a kényelméről és arról, hogy a nap 24 órájában ehessen, ihasson! A hotelszoba csillogjon-villogjon! Jobban jársz, ha előre leellenőrzöd, hogy elég kényelmes-e az ágy, van-e elég párna! Ha nem elég kényelmes az ágy, akkor felejtsd el a pihentető alvást. Ha Bika nő a párod, akkor a testi örömökről is mondj le. Fontos, hogy légy megértő, mert a Bika nehezen teszi túl magát a sérelmeken. Ugyanakkor a társaságában biztos, hogy pihentető nyaralásban lesz részed, ha gondoskodsz a megfelelő körülményekről. Ha a nyaralás végén kicsit meghízik, akkor azt ne tedd szóvá! Ellenkező esetben kontrollálatlan flörtölésbe kezd, hogy helyreállítsa az önbecsülését. Az útra mindenképpen vigyél magadra görcsoldót, széntablettát és hitelkártyát!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A nap folyamán nagyra értékelheti családja, az irántuk tanúsított szeretetét és törõdését, kedves Bika! Mivel ön rendkívül empatikus és érzékeny arra, ami szeretteivel történik, szinte azonnal megérzi, mikor, mire is van szükségük. Az otthon melegének és biztonságának megõrzésének kulcsa pedig éppen ebben rejlik. Szánjon idõt ma nagyokat beszélgetni családtagjaival, kérdezze meg, mi bántja õket, vagy éppen miért is csattannak ki az örömtõl. Vidítson, vagy éppen beszélgessen, játsszon velük egy nagyot, az önnek is igazán kedvére való lesz majd!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

 

Ezek a csillagjegyek fognak szerelembe esni még ebben az évben

Ezek a csillagjegyek fognak szerelembe esni még ebben az évben

Egyes párok a kezdettől fogva érzik, hogy egymásnak vannak rendelve, míg mások legbelül tudják, hogy valami hiányzik, nem alkotnak egészet együtt. A kompatibilitás mellett van egy tényező, ami előre elrendeli a nagy találkozást, ez pedig a zodiákus.

Cikkajánló Tovább olvasom

Ikrek

Felejtsd el, hogy kettesben mentek nyaralni, mert az Ikrek minimum még négy embert beszervez! Arra is számíts, hogy nem lesz túl sok ideje rád, abban a kevésben pedig ne terheld a felesleges kérdéseiddel! Ha Ikrekkel nyaralsz, akkor rengeteg izgalmas programban lesz részed. Ha megtűr maga mellett, akkor közvetlenül tőle tudhatod meg, hogy mit szervez, vagy szervez át. Ha reggel moziba készül, akkor este már koncertre megy a társaságával, de a napfelkeltét már a szomszéd városból fogja megnézni. Az Ikrek nagyon barátságos, megnyerő, nagyvonalúan költekezik, ami miatt már a nyaralás második napjára elfogy a pénze. Valószínűleg tőled fog pénzt kérni, de el ne mondd, hogy van dugipénzed, mert azt is el fogja venni! Ha az Ikrek 2 óránál többet alszik a nyaraláson, akkor hívj orvost, mert baj van! Jól teszed, ha viszel magaddal néhány vastag könyvet, a mobilod pedig mindig legyen feltöltve, hogy magányos óráidban felhívhasd az otthon maradt szeretteidet!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Ma könnyen arra kényszerülhet, hogy minél elõbb végezzen egy fontos munkafolyamattal. Bár ön alapvetõen jól kezeli az ilyen sürgõs eseteket, azért igyekezzen a tempós haladás mellett a pontosságra is ügyelni, nehogy aztán végül, a sok javítás miatt, sokkal késõbb végezzen, mint, ha csak egy kicsit lassabban is haladva, de alaposabban dolgozott volna. Meglátja, ha nem kapkod, hanem, összpontosítva a részletekre is, saját ütemében halad, nem fogja megbánni!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: