A sztereotípiák szerint ilyen lenne a vakáció a csillagjegyek hölgyeivel. A horoszkóp terén sem bölcs dolog az általánosítás, mert mindenki egyéniség, éppen ezért nem biztos, hogy minden Kos fejjel rohan a falnak, minden Oroszlán csinibaba, de arra sem vehetünk mérget, hogy az összes Mérleg mániákusan törekszik a harmóniára. Ha mégis maradsz a sztereotípiáknál és nővel készülsz nyaralni, akkor ez a komolytalan horoszkóp elmeséli, hogy mire számíthatnál a csillagjegye alapján.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Pénteki Horoszkóp 2022-04-15

Kos

A last minute utakat a Kos nőnek találták ki, mert ő soha sem hezitál, fejjel rohan az úti célja felé. Azon secsodálkozz, ha hajnali kettőkor beront hozzád és közli, hogy pakolj, mert négykor indultok nyaralni. Ne kezdj tiltakozni, mert csak vitatkozni fogtok 4-ig, amikor biztos, hogy el fogtok indulni, mert a Kos nő számára nem létezik olyan, hogy nem tudod megoldani. Szerinte nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Esetében koncentrálj az olyan előnyeire, mint például arra, hogy ideális körülmények képes kiharcolni. Ha megérkeztek a tengerhez, ő kinézi és megszerezi a legjobb partszakaszt. A célja érdekébe a fizikai erejét is hajlandó bevetni. Ha az adottságok nem tökéletesek, akkor a Kos nő az egész strandot átrendezi. Tőle szinte mindenben a legjobbat kapott. A legjobb, hogy neked a kisujjadat sem kell mozdítanod, csak figyelned kell a felpörgött eseményeket. Ha Kossal mész nyaralni, akkor vigyél magaddal füldugót, szemellenzőt, meditációs zenét és stresszoldó teát.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Bika

Nincsenek nagy igényei, csak annyi, hogy szeretné jól érezni magát a nyaraláson, amit neked kell megszervezned és fizetned, mert ő maximum a háttérből támogat. A Bika igazi hedonista, úgyhogy gondoskodj a kényelméről és arról, hogy a nap 24 órájában ehessen, ihasson! A hotelszoba csillogjon-villogjon! Jobban jársz, ha előre leellenőrzöd, hogy elég kényelmes-e az ágy, van-e elég párna! Ha nem elég kényelmes az ágy, akkor felejtsd el a pihentető alvást. Ha Bika nő a párod, akkor a testi örömökről is mondj le. Fontos, hogy légy megértő, mert a Bika nehezen teszi túl magát a sérelmeken. Ugyanakkor a társaságában biztos, hogy pihentető nyaralásban lesz részed, ha gondoskodsz a megfelelő körülményekről. Ha a nyaralás végén kicsit meghízik, akkor azt ne tedd szóvá! Ellenkező esetben kontrollálatlan flörtölésbe kezd, hogy helyreállítsa az önbecsülését. Az útra mindenképpen vigyél magadra görcsoldót, széntablettát és hitelkártyát!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Ez az, amit biztosan nem tűrnek el a csillagjegyek a párkapcsolatban

Ikrek

Felejtsd el, hogy kettesben mentek nyaralni, mert az Ikrek minimum még négy embert beszervez! Arra is számíts, hogy nem lesz túl sok ideje rád, abban a kevésben pedig ne terheld a felesleges kérdéseiddel! Ha Ikrekkel nyaralsz, akkor rengeteg izgalmas programban lesz részed. Ha megtűr maga mellett, akkor közvetlenül tőle tudhatod meg, hogy mit szervez, vagy szervez át. Ha reggel moziba készül, akkor este már koncertre megy a társaságával, de a napfelkeltét már a szomszéd városból fogja megnézni. Az Ikrek nagyon barátságos, megnyerő, nagyvonalúan költekezik, ami miatt már a nyaralás második napjára elfogy a pénze. Valószínűleg tőled fog pénzt kérni, de el ne mondd, hogy van dugipénzed, mert azt is el fogja venni! Ha az Ikrek 2 óránál többet alszik a nyaraláson, akkor hívj orvost, mert baj van! Jól teszed, ha viszel magaddal néhány vastag könyvet, a mobilod pedig mindig legyen feltöltve, hogy magányos óráidban felhívhasd az otthon maradt szeretteidet!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: