Igazából minden nő jó a maga nemében, ez minden kétséget kizáróan igaz. De az is, hogy szebbik nem képviselői között is vannak olyanok, akik szemrevalóbbak, vagy jobban vonzzák a tekintetet, akiktől a környezetük jobban el van ragadtatva. Ezek a nők egyesítik magukban mindazt, mitől valakit ideális nőnek tartanak, akitől nem csak a férfiak lélegzete áll el.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Egy nagyon izgalmas valakivel hozhatja ma össze az élet, kedves Bak, akinek sikerül hamar feledtetni önnel a napi gondokat. Amennyiben mégis úgy gondolná, mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, ne tegye, mert ez bizony szép és igaz is egyszerre!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az asztrológusok véleménye szerint ez azzal van összefüggésben, hogy mit mutatnak a csillagok, azaz, hogy az adott hölgy mikor született. Most megtudhatod, hogy ki, illetve melyik égövi jegy áll az első helyen. Ezt a sorrendet azonban senki se vegye a szívére, mert mindenkinek más az ideális nő. Ez az összeállítás csak a csillagok alapján állít sorrendet.

Az ideális nő

12. hely – az Ikrek

Az Ikrek számára saját maguk a hatalmas öröm forrása, egyáltalán nem törekednek arra, hogy ők legyenek az ideális szépség. Az Ikrek csak élnek és élvezik az életet, mindennemű elismerés, „társadalmi címke” nélkül is. Igen, valóban nem illeszkednek ezek a tulajdonságok a klasszikus értelemben vett ideális nő tulajdonságai közé, de mégis, az Ikrek mindig megtalálják a párjukat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy belegondolva mindebbe, lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idõ fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

11. hely – a Szűz

A Szűz egy nagyon ravasz és eszes nő, aki villámgyorsan képes alkalmazkodni a körülményekhez. Ha akarja, ő lehet az ideális nő, a szépségkirálynő. De mindez hiába, mert valami csoda folytán a Szűz mind a férfiakkal, mind a nőkkel képes jól kijönni.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma kifejezetten romantikus, bensõséges hangulatra vágyhat, így különösen nehezen viselheti az olyan külsõ behatásokat, melyek megzavarhatják, vagy egyenesen ellehetetlenítik, hogy otthon, nyugodt körülmények között, kedvesével, vagy akár csak egyedül lehessen. Sebaj, kedves Szûz, talán majd egy másik alkalommal, addig is kitartás és fel a fejjel!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

10. hely – a Nyilas

Azok a nők, akik a Nyilas jegy alatt születtek, szinte tökéletesek, de nem abban az értelemben, hogy ők lennének az ideális nők. Persze, a Nyilasnak mindig rengeteg tisztelője, udvarlója van és lesz, de nem amiatt, mert ő lenne az ideális nő, mindössze kiszámíthatatlansága csalogatja közelébe az embert. Ennek az az oka, hogy a férfiak hamar belefáradnak a monotóniába, és a Nyilas mellett unatkozni egyszerűen nem lehet.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Amennyiben hisz a végzetben, kedves Nyilas, nos, most minden beteljesülhet, amit ez alatt értünk, méghozzá, csakis a jó értelemben! A csillagok ma nagyon szerencsés állása szinte tökéletessé teheti a napját, amikor is szabadon ismerkedhet, felfedezhet, vagy éppen megtalálhatja azt, akit már oly régóta keresett!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

9. hely – a Kos

Egy Kosnak minden előfeltétel adott ahhoz, hogy ő legyen az ideális nő, mégis igencsak messze van ettől. Eszméletlenül szép, okos, ambiciózus, energikus, de… De pont ezek a pozitív tulajdonságok az akadályai annak, hogy ő legyen az ideális nő. Ugyanis a Kos inkább megijeszti, elijeszti a férfiakat, mintsem odavonzza. Persze, vannak vakmerő férfiak, akik készek egy ilyen vad megszelídítésére, de ők meglehetősen kevesen vannak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: