4. hely – a Halak

Tökéletesen játsszák a „nő” szerepét, akit meg kell menteni, meg kell védeni és a karodban hordani. Ez persze erősen vonzza a férfiakat. Csak egy gond van: a Halak azt szeretné, hogy ezután békén hagyjuk és élhessen tovább saját, rózsaszín ködös álomvilágában.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Valami most nagyon lekötheti a figyelmét, érdeklõdését, amitõl szinte alig lehet majd elrángatni önt, mégis egyesek eredményes kísérleteket tehetnek erre. Ha alkalmilag enged is, mihelyt lehet, térjen vissza a hazai pályára, mert addig úgysem lel nyugalmat, amíg a végére nem jár annak, aminek szeretne!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3. hely – az Oroszlán

Az Oroszlán könnyen a világ uralójává válhat. Hihetetlenül lebilincselőek, okosak, és a legfontosabb: hatalmas önbizalmuk van. De csak egyszer próbáld meg megakadályozni, hogy megfojtsák, eltapossák a konkurensüket… Ezért az oroszlán csak a harmadik helyet foglalhatja el.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma rendkívül lelkes és tettre kész lehet, amit az is tovább szíthat, hogy felemelt fõvel tekint a jövõre. Ha ilyen biztos a sikerben, akkor ma nem veszíthet, csak a végén aztán el ne felejtse megünnepelni a gyõzelmet szeretteivel, hisz csak úgy az igazi az öröm, ha van kivel megosztani. Ha nincs? Hát keressen valakit, hiszen a magány nem egy betegség, csak egy állapot, melyen talán a legkönnyebb változtatni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-02 - Ma akkor is nagy szükség lehet arra, hogy diplomatikus legyen, ha

2. hely – a Skorpió

Ezekben a nőkben van valami földöntúli erő vagy hatalom, ami miatt a férfiak elvesztik a fejüket már az első pillantás után. A Skorpió hölgyek szépek, okosak és kellőképpen alattomosak. Kiválóan tudják, hogy hogyan kell a környezetüket megbolondítani, maguk köré csavarni és hidegvérrel kihasználni. Így hát megérdemelt az a második hely.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egy meglehetõsen érdekes találkozón, esetleg családi, baráti összejövetelen vehet részt, vagy ülhet házigazdát, ahol megismerkedhet néhány olyan, érdekfeszítõ dologban jártas embert, mint amilyen az asztrológia, a metafizika, a környezetvédelem, vagy éppen a mûvészetek, így nem csak egy jó beszélgetés, de egy meglehetõsen tanulságos este is kikerekedhet a dologból, amin szellemileg sokat adhat és kaphat egyaránt!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

1. hely – a Mérleg

Egy Mérlegben megtalálható az összes fontos női tulajdonság. Sőt, még azok is, amiket nem nevezhetnénk egyértelműen pozitívnak. De a Mérleg mindezt olyan hihetetlen ügyességgel, óvatosan teszi, hogy a férfiak mágnesként tapadnak hozzá. Mindehhez hozzájárul még az a tény, hogy a mérleg vonzerejét az is nagymértékben növeli, hogy nem játszik rá arra, hogy ő az ideális nő. Egyszerűen csak él, örül az életnek, és ezt sugározza a körülötte lévőknek is.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

A pénzügyek terén ma kissé megfenekleni látszik aktuális költségvetése, esetleg hirtelen, talán kissé túlzó kiadásai is adódtak mostanában. Bármennyire is lehetetlennek, frusztrálónak tûnik a helyzet, ne aggodalmaskodjon, hisz úgyis kitalál majd valamit, mint mindig!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: