Egy szakítás minden esetben fájdalmas dolog, és nem csoda, ha az ember szeretné tudni, meddig kell még a lelki sebektől szenvednie, és mikor kezdi el végre kicsit önfeledten érezni magát. Ugyan a fájdalom kezelésére mindenkinek van módszere – van, aki a barátaival csap görbe estét, más kisírja magát egy romantikus filmen – megúszni a dolgot teljesen nem lehet. Hogy a szakításon mennyi idő alatt teszed túl magad, persze sok mindentől függ, a saját adottságaidtól kezdve az élethelyzeteden át a kapcsolatotok természetéig, de horoszkópod is árulkodhat róla, mennyi ideig rágódsz a lelki seben.

Kos

A Kosokra jellemző, hogy gyorsan továbblépnek, nem szeretnek a múlt sebein rágódni, és energiavesztegetésnek tartanak mindent, ami egy lezárt ügy feletti siránkozáshoz hasonlít. A szakításokon így gyorsan túllépnek, de előfordul, hogy egyáltalán nem, vagy túl kevés időt adnak maguknak a lelki sérülés feldolgozására, és az elfojtott vagy meg nem élt fájdalom később nagyobb erővel térhet vissza.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma lehet, hogy meg kell birkóznia egy nem várt problémával, mely az otthonát érintheti. Sajnos van úgy, hogy idõrõl idõre elromlanak a dolgok, lehet, hogy a mai nap is bizony tönkremegy valami. Talán nem is baj, hiszen így legalább rákényszerül a cserére.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Milyen gyorsan hevered ki a szakítást? A horoszkópod elárulja

Bak

A Bakok tisztelik a hagyományos értékeket, és többnyire rosszul viselik a változást, éppen ezért a szakítást is rosszul viselik. Ugyanakkor az is igaz, hogy gyakran nem is a másik fél, hanem a tudat hiányzik nekik, hogy van kihez tartozniuk. Noha jobban érzik magukat egy kapcsolatban, elég erősek ahhoz, hogy egyedül is megállják a helyüket.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Egy új munka lehetõsége környékezheti meg, kedves Bak, ami igencsak megragadja figyelmét. A lehetõség jobb körülményeket kínál és egy régi álmát teljesítheti be vele, azonban egy másik fontos dolgot lehet, hogy fel kell adnia cserébe. A választás nem lesz egyszerû, ezért alaposan mérlegelje lehetõségeit, mielõtt dönt.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

A Mérlegek számára fontos az érzelmi kötődés, ugyanakkor, ha egy kapcsolat már nem jelent számukra izgalmat, könnyedén továbblépnek. Ha ők szakítanak, nagyon is hűvösek, távolságtartóak tudnak lenni, és egyszer és mindenkorra lezárják a viszonyt – igaz, erre a lépésre nem veszik rá könnyen magukat. Ha viszont velük szakítanak, azt nagyon rosszul viselik, és akár még évek múlva is fájdalmas pont lehet számukra az elhagyás.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma meglehetõsen sok felé kell megosztania figyelmét, kedves Mérleg. Még szerencse, hogy ez igencsak jól megy önnek. Ilyenkor érzi igazán elemében magát, amikor mindenki elveszti a fejét, s csak ön látja át a káoszt. Azért, ha úgy érzi, ez már önnek is sok, ne legyen rest segítséget kérni egy hasonlóan elszánt kollégájától.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: