Skorpió

A szenvedélyes Skorpiók többnyire gyorsan vigasztalódnak, és ha negatív érzelmeik vannak is, azokat egy másik, gyorsan szerzett kapcsolat tüzében igyekeznek elégetni. Jellemzően nem bánkódnak sokáig egy lezárt kapcsolat fölött, és noha természetesen ők is képesek megérezni egy elmúlt szerelem hiányának fájdalmát, jellemzően viszonylag gyorsan tovább lépnek.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egy meglehetõsen érdekes találkozón, esetleg családi, baráti összejövetelen vehet részt, vagy ülhet házigazdát, ahol megismerkedhet néhány olyan, érdekfeszítõ dologban jártas embert, mint amilyen az asztrológia, a metafizika, a környezetvédelem, vagy éppen a mûvészetek, így nem csak egy jó beszélgetés, de egy meglehetõsen tanulságos este is kikerekedhet a dologból, amin szellemileg sokat adhat és kaphat egyaránt!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A Halak lassan emésztik meg az elválást, sokáig morfondíroznak azon, mi mehetett tönkre egy kapcsolatban, és volt-e olyan, amit ők rontottak el. Esetükben azonban nem feltétlenül szerencsés dolog siettetni a továbblépést, még akkor is, ha sok időbe telik nekik a feldolgozás, ez ugyanis elengedhetetlen a lelki békéjük megtalálásához. A Halak jól viseli a kudarcot, és amikor a padlón van, mindig felszed onnan valamilyen értékes tapasztalatot vagy bölcsességet, ha hagyják, hogy a maga tempójában tegye helyre a dolgokat. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Valami most nagyon lekötheti a figyelmét, érdeklõdését, amitõl szinte alig lehet majd elrángatni önt, mégis egyesek eredményes kísérleteket tehetnek erre. Ha alkalmilag enged is, mihelyt lehet, térjen vissza a hazai pályára, mert addig úgysem lel nyugalmat, amíg a végére nem jár annak, aminek szeretne!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3 csillagjegy, akit könnyű elnyomni egy kapcsolatban

Nyilas

Minden jegy közül a Nyilas viseli az egyik legrosszabbul a szakítást, hiszen az elhagyást és az árulást nem képes megbocsájtani. A szerelem elmúlását személye elleni támadásnak veszi, mindig önmagában keresi a hibát, és ezzel további sebeket okoz magának. Az sem ritka, hogy a Nyilas volt partnereivel a későbbiekben sem tud jó viszonyt fenntartani, mert még mindig annyira fájdalmas számára az elhagyás emléke.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Amennyiben hisz a végzetben, kedves Nyilas, nos, most minden beteljesülhet, amit ez alatt értünk, méghozzá, csakis a jó értelemben! A csillagok ma nagyon szerencsés állása szinte tökéletessé teheti a napját, amikor is szabadon ismerkedhet, felfedezhet, vagy éppen megtalálhatja azt, akit már oly régóta keresett!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: