Oroszlán

Hozzá vagy szokva ahhoz, hogy mindig, minden rólad szól – és ezt ki is harcolod magadnak.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-26)

Valakinek a jó, esetleg rossz példájából ma sokat okulhat, s ez késõbb még nagy elõnyt jelenthet másokkal szemben, különösen, hogy a legtöbben csakis a saját kárukon tanulnak. Legyen ön a kivétel, kedves Oroszlán, s máris lépéselõnyre tehet szert a riválisaival szemben, amit, ha sikerül jól ki is használnia, biztosan ön viheti majd el a pálmát!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A környezeted egy része emiatt kissé egoistának és önzőnek tarthat, mivel számodra elvárás, hogy mindig a középpontban legyél.

Íme a csillagjegyek 5 legszerethetőbb tulajdonsága

Íme a csillagjegyek 5 legszerethetőbb tulajdonsága

Ha egyszer is felmerült a gondolat, vajon mit szeretnek benned a leginkább a többiek, vess egy pillantást a csillagokra. A horoszkópból pontosan megismerheted az 5 legszerethetőbb tulajdonságodat. Ha kell egy kis önbizalomtuning, olvasd el máris a csillag

Cikkajánló Tovább olvasom

Imádod, ha dicsérnek, és a társalgások során általában csak akkor kérdezel, ha azzalvisszairányíthatod a beszélgetés fonalát a kedvenc témádra: azaz magadra.

Szűz

Ha a szűz jegyben születtél, könnyen megeshet, hogy eléggé kritikus személyiséged van, és folyamatosan a tökéletességre törekszel.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-26)

A mai nap érdemes lehet leülnie egy szerettével, rokonával beszélgetni egy kicsit, ugyanis most nem csak, hogy jól eshet egy ilyesfajta kikapcsolódás, de nagyon építõ is lehet a kapcsolatukra nézve, ami szintén nem elhanyagolható szempont! Amennyiben idejük engedi, nyújtsák ki nyugodtan az eszmecserét, kedves Szûz, ameddig csak jólesik!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Mivel nagyon jó memóriád van, szintebármilyen negatív dolgot képes vagy felidézni a múltból – akár olyan eseményt is, amit a másik fél már rég elfelejtett.

Sokszor ítéled meg az embereket ösztöneik alapján, pedig ez valójában benned is megvan – csak nem szívesen merülsz el ebben a témában.

Az ellentétek vonzzák egymást? A horoszkóp szerint nagyon is

Az ellentétek vonzzák egymást? A horoszkóp szerint nagyon is

A szerelem vak, az ellentétek vonzzák egymást. Ki ne hallotta volna ezeket a mondatokat? A horoszkóp szerint a zodiákusban egymással szemben álló csillagjegyek annyira különböznek, hogy éppen ezért habarodnak egymásba. Szerelmükből nem hiányoznak a kihívá

Cikkajánló Tovább olvasom

Mérleg

Kissé bizonytalan vagy, és még akkor sem tudnál gyorsan meghozni egy döntést, ha a saját életed múlna rajta.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-26)

Könnyen elõfordulhat, kedves Mérleg, hogy egy szerettével, családtagjával folytatott beszélgetés elmérgesedik, s hirtelen, sok mindent egymás fejéhez vághatnak a csúnya veszekedés alkalmával, ami miatt aztán persze, a gyötrõ lelkiismeret-furdalás következik. Ha így alakulna a mai nap, legyen ön az okosabb, s nyújtson elsõre békítõ kezet, hisz ilyenkor akár egyetlen szónak is bámulatos gyógyító és békítõ ereje van!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Időnként előfordul, hogy felszínesen gondolkodsz, bizonytalanságod miatt pedig csak akkor érzed magad igazán jól, ha mások is elismerik a tetteidet.

Skorpió

Szereted, ha a kezedben van az irányítás, és ezt nem is szívesen engeded át másnak, amelynek következtében néhányan kifejezetten követelőzőnek tartanak.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-26)

Ma igencsak dolgos, szorgos napja lehet, s, bár sok mindennek a végére érhet, és sok eredményt elkönyvelhet, ugyanakkor mindez rendkívül ki is fáradhat a nap végére. Bármennyire is megviselje a mai rohanás, arra azért mindenképpen ügyeljen, kedves Skorpió, hogy este ne legyen túl nyûgös, vagy türelmetlen szeretteivel, inkább csak biccentsen, bólintson, s mielõbb térjen nyugovóra, hogy alaposan kialudhassa magát!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Nem szereted a változásokat, olyannyira, hogy teljesen ellenállsz nekik, amíg csak lehet.

Nehezen bocsátasz meg másoknak, és még nehezebben felejted el azokat a cselekedeteket, amikkel megbántottak téged – még akkor is, ha az adott személynek nem volt ilyen szándéka.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: